Prezes Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Przepłukałem w strugach deszczu z osadu pyłków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackass Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Wczoraj wleciał lpg w miejsce koła i ta materiałowa podłoga z wgłębieniem na windschott'a zaczęła trochę kolidować z butlą (57 litrów wybrałem) - więc dziś wymierzyłem i wykonałem podłogę twardą do bagażnika ze sklejki. Jeszcze tylko ogarnę wykładzinę na to i wrzucę jakiegoś manuala z wymiarami na forum. P.S. Jakby ktoś potrzebował to mam jeszcze 3 kawałki sklejki wyciętej pod wymiar bagażnika z cc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 wymieniony rozrząd, został jeszcze tylko chip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Scenic umyty, wyczyszczony w środku, a teraz sobie stoi i odpoczywa :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Meganka dostała nowy olej Elf 5W40 , został sprawdzony i napełniony system klimatyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 odkurzona, na plastiki poleciał supreme shine od megsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Meganka zalana na jutrzejszą trasę 35litrami Vervy. Jako, że mam zamiar jutro ją pogonić trochę na A2jce (chciałem ostatnio, ale było oberwanie chmury i więcej jak 110 strach było jechać) to ze spalaniem nie będę się liczyć. A niech pije dziecinka na zdrowie :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 umyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Mycie + woskowanie, wysprzątane wnętrze, nowe forumowe tabliczki pod tablice założone :o nowe amorki z tyłu, NIGDY więcej produktów MAGNUM TECHNOLOGY, odradzam z całego serca, 9 mc i szlag trafił, nowe Monroe oby lepsze... W końcu teraz jedna sztuka kosztowała tyle co wtedy dwie.. welurowe dywaniki i co najważniejsze, pare fotek cykniętych mojej modelki :o może na forum podzielę się nimi w odpowiednim temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zamówiłem zestaw do kosmetyki mojej bryki: Turtle Wax Bug & Tar Remover SONAX mikrofibra do szyb, plastików, tapicerki Plak - gąbka do mycia samochodu Sunshine mikrofibra do lakieru CarPlan T-Cut Scratch Magic Pen Abel Auto EFFACE RAYURES - pasta do ręcznego usuwania głębszych zadrapań z nowych lakierów Meguiar's Mirror Glaze Professional Paste Wax Meguiar's Soft Foam Applicator Pad Ambi Pur Car - PACIFIC AIR :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zatankowałem do pełna :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Mój Scenic dostał nowe amorki i sprężyny na przód wszystko Kayaba, oraz końcówki drążków TRW. Wymiana samodzielna. Ustawienie zbieżności w warsztacie. Edytowane 5 Czerwca 2013 przez sylwekdm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Może nie bezpośrednio dla mojego autka ale do obsługi obydwu scenioli jakie mamy i każdej Meganki i Sceniola II jakie się nawiną..... Z powodu kiepskiej pogody dziś podjąłem się prac warsztatowych- ślusarskich, (to co tygryski lubią najbardziej) polegających na przeróbce lewarka hydraulicznego, potocznie zwanego żabą, by pod sceniole drugie pasował jak fabryczne lewarki. Po odebraniu od tokarza odpowiednio wykonanego na wymiar elementu, trzeba go było wykończyć przez ciecie szlifowanie i piłowanie. W rezultacie powstało takie coś: Surowiec i element do zastąpienia: Trasowanie: Cięcie: Po wstępnej obróbce: Prawie gotowe: Pasowanie: Próbne podnoszenie sceniola drugiego: Patent sprawdza się rewelacyjnie, stożek jest szerszy jak w fabrycznym lewarku i całość jest bardziej stabilna, nawet na pochyłości jaką mam przed garażem. No i już nie trzeba nic szukać do podłożenia na oryginalną końcówkę żaby i sprawdzać w czasie podnoszenia czy nie ześliznęło się z wzmocnionego gniazda i czy próg się nie wciska do środka... Od teraz jesienna wymiana kół to będzie przyjemność, nawet w pierwszym śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 gojgien: szacun, niezła robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dzisiaj Meg dostała nowe letnie buty Continental Conti 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi