AdamiGo Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 W weekend autko doczekało się nowych felg + oponki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Wymienione uszczelki miski olejowej i skrzyni biegów (okolice tylnego), półoś prawa fabryczna bo była skorodowana i nie było przekazywania napędu. I łącznik stabilizatora na gwarancji, na nową. I no przeszedł przegląd pozytywnie, mimo że diagnostyka sprawdzał każdy szczegół. I po naprawie spalanie spadło o 0,5 litra. Edytowane 21 Marca 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Wymiana oleju silnikowego ELF EVOLUTION 900 NF 5W-40 + filtr MANN W 75/3 Wymiana uszczelki miski olejowej CORTECO 023717P zgodna z oryg. 8200282199 Czyszczenie miski olejowej, smoka, sita Wymiana oleju w skrzyni biegów ELF NFJ 75W80 Wymiana poduszki silnika oryginał 82 00 549 046 (zielona) Wymiana filtra kabinowego oryginał 77 01 064 237 Wymiana microswich'y w klamkach od strony kierowcy (hands free daje o sobie znać po zimie :angry: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karads Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 W czwartek wymiana tulei , sworzni wahacza, końcówki drążków wszystko lewa i prawa strona, dodatkowo wymiana oleju razem z kompletem filtrów :) dzisiaj ustawiona zbieżność i zmienione "obuwie z felgami" z zimowego na letnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muniak.konrad Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Ja dzisiaj wsadzając dzieciaka do auta złamałem sobie poprzeczkę z uchwytem do rolety drzwi bocznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefikkk Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 wymieniona poduszka silnika dolna - przestało trzęść motorem wymieniony czujnik światła biegu wstecznego w skrzyni - wreszcie widzę coś w nocy jadąc do tyłu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 W piątek założone zostały nowe letnie łapcie i od razu był test na mokrym. Jak na razie jestem zadowolony z zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kAROL1993 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Pomalowałem nerki wyczysciłem nawoskowałem, jutro wypiore tapicerke :) Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Naprawiłem kiwające się oparcie przedniego fotela .Teraz nie ma wreszcie luzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aeroo34 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Odgrzybiona klimatyzacja i założony nowy filterek kabinowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psi2338 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ja dzisiaj założyłem nową wykładzinę do bagażnika (oryginał renault) i pozbyłem się trzeszczenia uszczelek drzwi . pozostała walka ze stukająca roletą w kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Roleta Ci stuka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Zmiana kół na letnie, jakoś od razu lepiej wygląda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Moja megi też dziś już stoi na alusach i letnich gumkach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karads Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Dzisiaj po opuszczeniu szyby w drzwiach prawych przód szyba nie chciała się podnieść ... :( dzwoniąc do mechaników stwierdzili że będą mieli czas w okolicach 25.04 a inny od naprawy podnośników dopiero za tydzień ale twierdzili że do wymiany będzie cały mechanizm ... dojechałem do domu rozebrałem drzwi i naprawiłem , szyba wypadła z prowadnic ponieważ dostała luz na nich z powodu wysunięcia się dodatkowego paska gumowego z prowadnicy. :) Wszystko już chodzi jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi