gojgien Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Za parę dni kolejny przegląd w SKP Podjechałem więc w poprzednim tygodniu na wstępną kontrolę zawieszenia i hamulców. Tak by w razie czego można było termin u mechaniora ustawić i by wszystko w dzień przeglądu było jak być powinno. Został zauważony luz na lewym drążku kierowniczym i prawym łączniku stabilizatora. (jeszcze fabryczne) Obecnie już te elementy zostały wymienione, ponownie ustawiona zbieżność i tylko czekać na termin właściwej kontroli. Po wszystkim jeszcze wizyta w wydziale komunikacji, by nowy DR wyrobić. już zabrakło miejsca na pieczątki. (tak sobie myślę, że to nie powinno być w DR wbijane ale dodatkowy, rok ważny blankiet, tak jak ubezpieczenie OC) . Edytowane 19 Października 2017 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woker30 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Zamontowałem do mojej megane III PH I skórzaną wyprofilowaną kierownice od megane III rs sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karads Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 umyta , wysprzątana , wypolerowana i założone już koła zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badass Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Umyłem Regulamin: Na forum należy odpowiednio zdjęcia dodawać ! - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Widziałem na fb w grupie ;dd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onliest Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 uwaliłem navi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz9986 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Wymienione koła na zimowe oraz przy okazji zmiana żarówek mijania, postojowych i drogowych. Wymiana żarówek w tym aucie powinna być stosowana jako rozgrzeszenie, żarówek od kierunkowskazów nie udało mi się wykręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Oponki zmienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Oba auta mają od dzisiaj Micheliny Alpiny 5 A Meganka II zaliczyła wczoraj jeszcze szybkie mycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Oponki na zimowe zmienione wraz z alusami na zime :P trochę brudne, ale nie bylo kiedy wymyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Dnia 17.07.2015 o 21:19, Pawel napisał: Na jednym zestawie kabli marketowych Meganka nawet nie zakręciła, dopiero dwa komplety ruszyły rozrusznik. Po odpaleniu kierunek na sklep z akumulatorami, wynegocjowanie rabatu dla stałego klienta i w drogę Teraz w obu Megankach są akumulatory Tuborg Pro Dynamic, bena ma 64Ah, a dCi 77 Ah. Wczoraj padł mi Tuborg Pro Dynamic 77Ah i 760A dokładnie po 2 latach 3 miesiącach i 20 dniach od zakupu. Akumulator tak rozwalony, że nawet na kablach nie dało się odpalić i trzeba było go wyciągnąć z auta.Tutaj jednak muszę przyznać, że sklep stanął na wysokości zadania (Akumar oddział Konin) i akumulator od ręki został wymieniony na nowy. Nowy akumulator to Duracell Advanced DA74H 74Ah i 740A, co ciekawe na teście wydobył z siebie 820A, akumulator ma 3 lata gwarancji. Mam nadzieję, że ten okaże się lepszy od poprzedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Koła zimowe założone, gumy od amortyzatorów z przodu wymienione + akumulator Centra 62Ah Pakiet zima włączony! Edytowane 10 Listopada 2017 przez maciejmacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Wymienione filtr paliwa, powietrza i kabinowego i świece zapłonowe na nowe po 60 tys. km. Najgorszym stanie był filtr paliwa i kabinowy. A filtr powietrza mimo 60 tys. km był średnio brudny. I no oponki na zimowe założone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Renatka odzyskała blask na myjni. Ma też nowe pióra wycieraczek i kołpaki na stalówkach. Edytowane 25 Listopada 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Może nie dokładnie dziś, ale ostatnimi dniami: - wymiana dmuchawy nawiewu - wymiana oleju i wszystkich filtrów - diagnostyka komputerowa i zmiana inspekcji olejowej na 15000 km - zmiana opon na zimowe - sprzątanie bagażnika z wyciąganiem wszystkich elementów - odkurzanie - mycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi