uvek Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Cześć! Wymieniłem koła, odkurzyłem, umyłem i wypolerowałem, można jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Wymienione żarówki świateł dziennych, zobaczymy ile wytrzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karek_7 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Jakie żarówki wrzuciłeś? Dobrze to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 http://allegro.pl/zarowka-led-p21w-ba15s-33-smd-canbus-zimna-015-i7272466911.html Nie wiem dlaczego taka cena, ja zapłaciłem niedawno 11zł/szt u tego samego sprzedającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karek_7 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Ja ostatnio zamontowalem coś takiego 10$ za dwie sztuki. Jestem zadowolony. Zobaczymy jak z trwałością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Pokażesz fotę jak świecą na aucie i gdzie to kupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karek_7 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Aliexpress. Mam tylko zdjęcie jak jest ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Rano wpadły dodatkowe uszczelki przednich drzwi, a później nie wytrzymałem i zmyłem dwie ptasie bomby, pyłki i piasek Sahary na automacie w opcji z myciem podwozia co by po zimie je delikatnie opłukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karek_7 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udało się zmienić wsteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katranis Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Myjnia, odkurzanie, wymiana olejów, dzisiaj moje auto mi może postawić piwo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_fsw Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Wymienione amortyzatory gazowe klapy bagażnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sotis Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Rano o 6 50 (nie było kolejki) ręczna myjnia, woskowanie, odkurzanie, i sprzątanie środka. Można spokojnie wejść w długi weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarJar82 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Ja może tak podsumuje kwiecień Czyszczenie przepustnicy Woskowanie Collinite ( strasznie mnie to cieszy ..teraz na myjce 6 zł to max by dobrze go umyć a raczej spłukać + suszenie ręcznikiem typu fluffy) no i mega pozytywny nabytek to nowe opony Contiego w miejsce fabrycznych Michelinów ( ale ciszaa szook) chce jeszcze zakupić jakieś fajne welury dywaniki ..bo ze względu na dzieci,jak dotąd gumiaki pełnią służbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 (edytowane) wraz z nastaniem nowego miesiąca reaktywowałem trzeci stop w mojej M II Grandtour, który jakiś czas temu przestał działać. Miesiąc temu poprowadziłem nowe kable od lewej lampy i założyłem nowy trzeci stop za szybą od środka co wprawdzie działało bez zarzutu, ale nie do końca byłem przekonany czy takie rozwiązanie mi się podoba, tym bardziej, że nieużywany trzeci stop fabryczny pozostał i mimo, że został zaklejony to jednak trochę w tej sytuacji szpecił. Taki pomysł zrodził się stąd, iż bałem się demontażu daszka, a byłem przekonany, że w fabrycznym stopie padły diody, albo zaśniedziała kostka (co opisywano na forum jako najczęstszą przyczynę awarii trzeciego stopu). Okazało się, że jednak fabryczny trzeci stop ma się dobrze, diody są sprawne, a kostce nic nie dolega, jedynie stracił zasilanie gdzieś na kablach i nie wiadomo gdzie. Dziś w ramach walki z majową nudą, podłączyłem go do nowej instalacji poprowadzonej z lewej lampy i ..... świeci Edytowane 1 Maja 2018 przez prezes72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 No to tak: wczoraj przeprogramowałem komputer wtrysku i założyłem uszczelki ograniczników drzwi tylnych (zdjęcia na dowód), a dzisiaj umyłem auto i odkurzyłem. Niedomyłem trochę progów, ale cóż - taki jestem PS: uszczelki są od Scenica III; pasują jak ulał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi