pelson91 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Fred, ot, cała Megane :) a mnie trochę wkurza to nowe forum, mimo nowych i nawet ciekawych rozwiązań, trudno mi się na nie przestawić i to polubić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Mnie w nim drażni konieczność wchodzenia w każdy dział forum, żeby odznaczyć wszystkie przeczytane wątki. Jakby nie mógł być taki skrót również na każdym głównym forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Wyleciał mi ząb w który w ciągu ostatnich 3 miesięcy wsadziłem 200zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Jakiś cymbał w Transicie co trzymał mi się tyłka jak doklejony, nawet nie zareagował jak udałem, że się na niego staczam (ale może to wina małej ilości miejsca i nie zauważył). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Pęknięta sprężyna! :) zepsuty telefon, którego ponoć nie da się naprawić :) olej w filtrze powietrza :) !! Jak się sypie to po całości!! :) ehh dobrze, że weekend to się odstresuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Zakładałem dzienne i po zdjęciu zderzaka okazało się, że belka poprzeczna jest na dole cała skorodowana. Tak to jest dać samochód partaczom do roboty po wypadku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 W styczniu malowałem tylni zderzak (przy okazji robienia blach) dziś piękne uniżeniej w tyłek jakiegoś dzieciaka który przed wczoraj dostał prawo jazdy... Na całe szczęście popękał lakier bezbarwny sam kolor (chyba) nie ruszony i odcisk na czarnym pasku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 W zasadzie to człowiek powinien być już przyzwyczajony do chamstwa i buractwa, jednak okazało się, że chyba nie można się do tego przyzwyczaić. Stoję na światłach i lata gość myjący szyby. Typ z passata stojącego przede mną kiwnął, że ok, to ten mu umył, czeka na zapłatę a typ z paska udaje głupiego (sięga do kieszeni i cofa rękę i tak 2 razy). Buractwo najwyższego lotu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Złodzieje którzy ukradli mi korek wlewu paliwa pod blokiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Baran za kierownicą z firmy kurierskiej UPS (raczej firmy podwykonawcy), który na milimetry minął mnie na progu zwalniającym oraz auta z jego drugiej strony. A w zakręt wszedł z prędkością około 60km/h a potem trochę prostej i nawet nie zwolnił przed progiem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 A jak jo sie spomne że mam progi do wymiany i zamówiony kabel do interfejsu nie dotar bo sprzedawca mnie zlewa to sie aż gotuje w środku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondras Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 A mnie Wkurzyło, że nie mogę pojeździć moją Megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 podczas powrotu do Warszawy na Wisłostradzie spotkałem "stygnącego" już zwierzaka na środku drogi. Nie zauważyłem go, bo przede mną jechał TIR i on przejechał nad nim, niestety coupeta jest trochę niższa i ten manewr się nie udał. Oczywiście zawadziłem, bo bydle było niemałe. Teraz mam zderzak w kłakach, krwi, podwozie w krwi i jeszcze we flakach - coś obrzydliwego, część mięsa już wydrapałem bo się smażyła na wydechu i śmierdziała. Przy okazji chyba pogięły się osłony wydechu, bo trajkocze podczas jazdy. W dzień sprawdzę, czy chłodnica cała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Czekam dzisiaj na zielone światło na przejściu, a tu nagle złotówa zaczyna na mnie trąbić, bo on musi wjechać na chodnik i musi to zrobić na przejściu bo przecież tam krawężnik jest niski. W zeszłym tygodniu złotówa by mnie puknął i żeby było ciekawiej to na terenie szpitala. Oczywiście udał (wzrok przed siebie i zero ruchu na boki), że nie wie o co chodzi i czemu ja się wkurzam. I potem się dziwią, że ludzie ich nie lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Idioci wyprzedzający na trzeciego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi