Merkaba Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Przyjemności zostawaiania auta pod niebem w miejscu publicznym... Urwane ramie wycieraczki tylnej to co to komu skoro nowy zamiennik kosztuje całe 19zł a mój wyglądał tragicznie (cały pordzewiały). Ludzi nie zrozumiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 a mój wyglądał tragicznie (cały pordzewiały). Widocznie trafił się esteta, któremu też to się nie podobało i tym sposobem zmusił Cie do wymiany na coś nowszego, w lepszym stanie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Drukarka HP 5400 pożegnała się i oznajmiła, że więcej drukować nie będzie. Edytowane 7 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Zasilacz pewnie umarł:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Zasilacz działa chyba czas na zmianę na coś nowszego,ale dlaczego teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Bo zaprogramowany jest, że niby ma zepsuć. Wystarczy ją resetować i będzie jak nówka:) Edytowane 7 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Proponuję to obejrzeć i wyciągnąć wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 To powinno być pokazywane od przedszkola, co najmniej 2 razy w tygodniu, jak lekcje religii..... A może zamiast nich?? B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Meganka zaczyna mnie wku... na maksa. Staram się dbać o nią jak tylko mogę. Olejki, filtry, czujniczki, tarcze, klocki. Pastuje glancuje a ta flanca znów zgłupiała. Odpaliłem ja rano w sobotę coś dziwnie pracuje, poczekałem troszkę zrobiłem prze gazówkę, miejsce parkingowe zostało ozdobione wielką czarna kupą sadzy. Nic mówię pierdła sobie i tyle, wieczorem również w sobotę jadę z rodziną próbuję pogonić auto cisnę gaz a za mną ciemność, za to deska rozdzielcza rozświetla mrok check injection, gaśnie i zapala się co chwilę auto muli nie muli. Temperatura mego ciała osiągnęła z 41 stopni prawie ścięło mi mózg, zacząłem używać brzydkich wyrazów i dostałem burę od małżonki. Check znikł ok. Niedziela wsiadam odpalam jadę poduszka + serwis zapala się i gaśnie na okrągło. Standardowo pod fotel jest wsio ok a światełko dalej miga. Podpinam pod maxieku i niewłaściwy parametr UPC (co to kur... znaczy nie właściwy) Zaglądam w poduszki, nie właściwy opór prawie na wszystkich. Program cały czas pokazuje że alternator ładuje powyżej 15 V i obciążony jest na 99 procent ten parametr się nie zmienia włączę klimę czy nie wyłączę światła jeden h... , pomiar miernikiem na klemach 13,92 -13,98 nic więcej. Toć do jasnej powinno być powyżej 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Podczas jazdy pękł pasek klinowy Zapeszyłem bo 10 min wczesniej chwaliłem się, że od dawna w megance nic nie nawaliło <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Wkurzyło (delikatnie powiedziane) mnie to że został zwolniony jedyny manager który był pro pracowniczy, normalny, który pracowników traktował po koleżeńsku, z którym szło normalnie pogadać iść na piwo. Co nie podobało się "górze" i mimo nacisków i rozmów nie zmienił się i nie ugiął i za to go zwolnili. Nawet nie mieli odwagi go zwolnić za dnia tylko na nocce po cichu. :bash: :angry: Straciłem szacunek dla dyrekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Jakiś palant przerysował Mini mojej żony do malowania dwa elementy i wymiana grafiki na boku auta ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefikkk Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 że licznik mi się zeruje i kilometry dobija. klasyka przypadku. Miejscowość Kaczory i tyle. decyzja podjęta. Moje wcześniejsze naprawy pomogły na rok. Tylko że ja już lutowałem i teraz pytanie czy oni to przyjmą) PS> dobiło mi kilkanaście tysięcy km juz niestety - zanim tranzystorki się popalą wysyłka do Kaczorów może uratuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Chwila nieuwagi i być może wylądowałby pod kołami... Szkoda, że w pobliżu nie jechała policja, bo wg mnie należałby się mandat za stwarzanie zagrożenia w ruchu drogowym, tylko nie wiem czy świętym rowerzystom taki przysługuje... Edytowane 5 Grudnia 2014 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Co prawda jakiś czas temu, ale dopiero dziś udało mi się zamieścić. Zagubiona w mieście, ciekawe o czym myślała jak tak jechała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi