kajata Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 W moim przypadku trzeba powiedzieć o poważnej chorobie. Jestem osobą uzależnioną przez co rodzina straciła do mnie zaufanie oraz ja straciłem mnóstwo pieniędzy. Naturalnie, nie jestem uzależniony od wczoraj, ale można powiedzieć, że dopiero od wczoraj mam świadomość sytuacji. Rozumiecie co mam na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Dziś w warzywniaku zabrakło ziemniaków. W piekarni nie było chleba. Wszędzie masa ludzi wykupujących wszystko na potęgę i sprzedawcy nie będący w stanie zapewnić wystarczającej ilości podstawowych produktów. Sceny jakbyśmy szykowali się do wojny lub nadejścia huraganu. Bo przecież jutro sklepy zamknięte. Masakra. Edytowane 5 Stycznia 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 dziwny kraj, dziwni ludzie - to mnie wkurza zawsze, no ale pewnie każdy naród ma swoje dziwactwa o których inne narody nie mają pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QsOor Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) Zaczęło się niewinnie, wymiana oleju i termostatu .... Skończyło się na... Wymiana oleju - planowane Wymian filtra oleju - planowane Wymian termostatu - planowane Mega wyciek oleju po wymianie - nie planowane Wymiana uszczelniacza wału korbowego - nie planowane Wymiana tarczy sprzęgła - nie planowane Wymiana docisku sprzęgła - nie planowane Wymiana łożysko sprzęgła/siłownik - nie planowane Koszt końcowy - 2 tysiące PLN - nie planowane, qwa Edytowane 17 Marca 2018 przez QsOor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Załamanie pogody w piątek i bałwan z DPD w sprinterze, który zaparkował mi w bagażniku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Wczoraj umyłem auto, a dziś przy okazji niedzielnej wycieczki zaparkowałem na szutrowym parkingu przy festynie, którego się po drodze nie spodziewałem. Po kilku godzinach auto całe w kurzu więc na powrocie chciałem tylko opłukać na myjce ręcznej i automat rozmieniający banknoty zeżarł moje 20 zł nie wydając ani jednej monety... Dodatkowo przytarłem lekko przedni hokej w miejscu gdzie bym się tego w ogóle nie spodziewał. Niby piękny dzień i fajnie spędzony ale... nie może być zbyt idealnie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Wkręt w kole i zamknięte wszystkie wulkanizacje dookoła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Polacy w Chorwacji, wakacyjnie... Trzeciego śladu nie umiem sfotografować. Mam nadzieję, że jutro już ich nie będzie (jadę na usunięcie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Miesiąc bujania się z Microsoftem i reklamowania konsoli, która dzisiaj powróciła z serwisu we Frankfurcie z tą samą usterką, co przed wysyłką. Ręce opadają :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Wczoraj ktoś mi porysował bok auta, policja ma sprawdzić na kamerze nagrania i dać znać czy kogoś znam. Wg policji ktoś celowo porysował mi auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 W sumie to wkurza mnie codziennie setka rzeczy, ale nie tak jak to (nie mam pojęcia czemu zdjęcia są wyodwracane...): Przed myciem: Po myciu: Porysowane są elementy nielakierowane zderzaka, pytanie co z czujnikiem, bo też chyba trochę dostał, no i są ślady na lampie. Sprawdzam zwyżkę AC po zgłoszeniu szkody, ale chyba się zdecyduję, gdyż ogólnie samochód jest zadbany i względnie ładny PS: ale szukam też sprawcy - temat spod pracy, więc może coś, gdzieś jakaś kamera złapała... (podejrzewam kuriera DHL) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 @konwil wyrazy współczucia... Każdą porażkę można jednak przekuć w sukces np. zderzak podmaluj sobie w połysk pod kolor auta. Jak tak zrobiłem u siebie i auto prezentuje się o wiele lepiej Przemyśl to sobie bo drugiej okazji może już nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Robimy tak jak >>z fabryki<<. Na razie pytanie podstawowe brzmi: kto płaci? I na tym intensywnie pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Czasem fabrykę trzeba poprawić Wg. mnie seryjny zderzak kompletnie nie pasuje do reszty. Rób konwilku jak uważasz, to tylko była taka drobna sugestia z mojej strony (nie miej mi tego za złe) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordboss Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Tak dużą skodę z AC rób 2 elementy do malowania, dokładka do wymiany u lakiernika dobrego licz 700-1000zł za malowanie szkoda jak diabli, też przeżywałem podobnie jak ktoś mi przód przeharatał pod sklepem :( PS maluj dokładkę pod kolor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi