maluna Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 A ja 260PLN na caly rok za OC za moja megi, zarejestrowana na brata, ale co tam wazne ze mi znizki leca a place grosze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armog Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 BENEFIA - Pełna opcja OC, AC, NW, Assistance Zielona karta, zniesienie udziału własnego, 60% zniżki - 1454 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 armog, Pełna opcja .. - 1454 zł... - 1300 zł - 1200zł - 1000 zł - wszystko zależy od wartości do jakiej ubezpieczasz auto, o której (co nie każdy wie) decyduje ubezpieczający a nie ubezpieczyciel. W moim przypadku przy pełnej opcji (bez ZK) różnica w polisie pomiędzy ceną moja a ubezpieczyciela to 400zł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gora85 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Ja ubezpieczyłem w Polskim Związku Motorowym dokładnie to PZM TU.SA Viena Insurance Group Oc 310 zł AC 530 zł na 16000zł pełna opcja wszytko wykupione Posiadane zniżki 60% i zwyżka za wiek poniżej 25 lat dodam ze PZU chcialo 820 zł za samo OC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qvasiu Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 A co sądzicie o Commercial Union Direct? Konsultant wyliczył mi ok 1600zł za pełny pakiet OC+AC+NW+Assistance. W AXA przy poleceniu przez znajomego wyszło mi 1900zł. W PZU mam zniżkę 60% i karte klienta z 20% zniżki dodatkowo, co sądzicie o w/w firmach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 O CU Direct poczytaj sobie w tym temacie min. mój post - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Suma ubezpieczenia 35.000 netto --->>> AC, OC, NW skladka roczna 1.800PLN (pakiet leasingowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikah Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Uniqa - OC+AC+NW (35kzł netto), składka 1250zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomsson Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 PZM TU. Vienna Insurance - Renault Megane II 30 tyś zł OC(30% zniżki)+AC(full pakiet)+NW(35 zł) składka 2600 zł rocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qvasiu Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Zdecydowałem się na kontynuację ubezpieczenia w PZU. Przy wszystkich możliwych zniżkach (za kontynuacje i bezszkodowe, za import, karta klienta itp.) i promocji 50/50 (zniżka z OC przechodzi na AC, nawet jeśli wcześniej AC nie miałem), pełny pakiet OC+AC+NW+Assistance wyszło mi 1053zł. Wartość ubezp. 15tyś. O Liberty Direct naczytałem się sporo, że ludzie umowy dostali nawet po samej symulacji na internecie, bez ich podpisania. Na głowach mają windykatorów i sądzą się po pare miesięcy. W CU Direct zaproponowali mi odpowiednią składkę do tej w PZU za 1700zł, więc bilans jest dla mnie prosty. Poza tym szybkość likwidacji szkód - w PZU i Warcie nadal najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Ja ostatnio dorwałem firmę http://ubez.eob.pl i dla porównania, miałem w PZU 50% zniżki i w zeszłym roku dzwona ze strażą pożarną , w PZU OC i NNW na ten rok kosztuje mnie 854zł, natomiast w EOB OC i NNW 454zł z czego 40zł to NNW :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 A ja 260PLN na caly rok za OC za moja megi, zarejestrowana na brata, ale co tam wazne ze mi znizki leca a place grosze!! ja teżw MTU 260 za OC na cały rok ;-) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesh Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Kiedyś miałem ubezpieczenie OC w Link4, było sporo tańsze od poprzedniego w PZU, więc kupiłem. W Link4 byłem rok. Minus posiadania OC u ubezpieczyciela "wirtualnego" jest taki że jak znajdziesz kolejną bardziej atrakcyjną ofertę to problem będzie z wyrwaniem zaświadczenia o bezszkodowości. U normalnego ubezpieczyciela (czytaj z oddziałem, człowiekiem z krwi i kości w oddziale), załatwia się taki papier od ręki. Przez telefon to już zupełnie inna bajka. W oddziale sprawę można załatwić tak: dzień przed końcem umowy rozwiązujesz umowę OC, prosisz o oświadczenie i udajesz się kupić inną polisę. Robiąc tą samą czynność telefonicznie trzeba czekać na oświadczenie o bezszkodowości ( w moim przypadku po telefonie nie dotarło w ciągu 10 dni, potem musiałem się prosić o faks z dobre 2 dni). Efekt był taki że w Aliansie bez oświadczenia nie chcieli mi sprzedać polisy. Kupiłem wtedy polisę w Samopomocy (już nie tak atrakcyjną ale i tak tańszą), całe szczęście że zgodzili się poczekać na zaświadczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARKOM Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 ja mam w MTU mam 295zł OC,NNW (poj 2l przypominam!!!)na rok i jest to chyba najlepsza oferta na rynku,dostaje sie dodatkowe rabaty nawet za dzieci i tp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redbart Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 1350 pln PZU pakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi