Wydma Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 No widzisz niby Masters ma dobre opinie... a spierdzielili robotę poza tym chyba wgrali gotowca . ile za taką usługę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makin23 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 To nie był gotowiec po prostu sprzęgło już mam słabe i po przyroście mocy zaczynało się ślizgac dlatego zdecydowaliśmy pozostac przy oryginalnej mapie .robotę zrobili dobrze jak by im nie zależało na dobrej opinii i zadowoleniu klienta to zostawili by zmieniony program a ja bym się bujał ze ślizgającym się sprzęgłem.To co zapłaciłem to tylko za pomiary i ich stracony czas bo to nie ich winna że sprzęgło nie wytrzymało koszt to 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 sprzęgło przy takim przebiegu? B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makin23 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Aktualnie mam przelatane 120 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrrystian Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 No to nie fajnie że już sprzęgło do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daawidek44 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Swoją drogą to masz bardzo zdrowe serce skoro seria pokazał 140km B-) sam sie zastanawiam nad taką modyfikacją ale u mnie pewnie też sprzęgło może nie wytrzymać <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandoo Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) no to i ja sie pochwale... firma JB w Kętach, mlody człowiek ale z ma pojęcie o tym co robi moje wyniki: seria 114,6 KM i niecałe 260 Nm wirus :) 156,8 KM i niecałe 400 Nm przejechane juz ponad 7 tys km po modzie i tylko zerwana poduszka pod skrzynia ale chyba wczesniej juz byla do wymiany tylko ja dobiłem bo kilku ostrych startach z niemieckimi cwaniakami :) z pełną świadomością polecam tą firme. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Kolego, proszę przywiązywać większą uwagę na pisownię. Nowe zdania zaczynamy z wielkiej litery. damiar Edytowane 23 Czerwca 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKarlosMegane Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) 42ps i 140Nm przyrostu ? hmmn :D Edytowane 22 Czerwca 2014 przez sKarlosMegane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziab Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) no to i ja sie pochwale... firma JB w Kętach,mlody człowiek ale z ma pojęcie o tym co robi moje wyniki: seria 114,6 KM i niecałe 260 Nm wirus :) 156,8 KM i niecałe 400 Nm przejechane juz ponad 7 tys km po modzie i tylko zerwana poduszka pod skrzynia ale chyba wczesniej juz byla do wymiany tylko ja dobiłem bo kilku ostrych startach z niemieckimi cwaniakami :) z pełną świadomością polecam tą firme ..jaka cena? Edytowane 22 Czerwca 2014 przez dziab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandoo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) dla niedowiarkow dysponuje kwitem w postaci wydruku z hamowni :) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx cena okazyjna bo tylko 500 pln xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx od razu wyprzedzajac pytania co tak malo i wogole??? rowniez zadalem to pytanie a odpowiedz byla konkretna xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx "wole zrobic 2-3 auta dziennie niz miesiac czekac na cokolwiek..." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dodam tylko ze uzyskalem dosc wiarygodna informacje ze w samym tylko 2013 roku gosc zwirusowal kolo 1000 !!! aut bez ani jednej reklamacji :) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.9 - Enter - damiar Edytowane 23 Czerwca 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziab Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 ..ktoś robił program w Megane 2.0dci 150KM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Na pikurze masz kolege z Bielska, który swojego scenica II 2.0 dCi ma zrobionego na 200KM i 430Nm. Tutaj na drive https://driiive.com/PRZEMO/RenaultScenicIIPhaseIIPRZEMO/#!/timeline/2105 Edytowane 23 Czerwca 2014 przez Rxe.Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Na tym forum też jest ;) Przemo_79 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 dla niedowiarkow dysponuje kwitem w postaci wydruku z hamowni Spokojnie kolego, nie tylko Ty tam robiłeś wirusa. Poczytaj wątki w stecz. Koleś jest dobry i robi dobre programy. Ja mam dwa auta od niego i gdyby nie to, że w transicie mam za dużo mocy to miał bym trzy. I nie przejmuje się komentarzami konkurencji, że za tą kasę nie może być dobrze. Jak widać po reszcie klientów JB może być dobrze bądź bardzo dobrze. Nie często chwalę wolny rynek i konkurencyjne ceny ale kiedy konkurencja jest uczciwa... Aż się chce chwalić kapitalizm :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandoo Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) cięcie wlasnie skuszony opiniami "poprzednikow" z tego forum i ja postanowilem udowodnic sobie i znajomym :) w niemieckich autach ze "francuskie" tez jest dobre i mozna zrobic je jeszcze lepszymi...a fajna "francuzeczka" z niezłym odejsciem cieszy oko bardziej,przynajmniej moje niz oklepane "niemce" od starszego pana :) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.13 – cytowanie - damiar Edytowane 25 Czerwca 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi