attila Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Hehe. No mi te strzałki są kompletnie nie potrzebne - chciałem tylko zaznaczyć, że działają (co pozornie może mieć jakiś zwązek z samą ikoną "skrzyni" biegów). Dzięki. Coś właśnie mi się obiło o uszy, że w Trójmieście jest spec, ale czytałem, też , że zazwyczaj podobne naprawy kończą się wymianą całego wyświetlacza. Raczej gra nie warta świeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 4 godziny temu, attila napisał: Zastanawiam się czy diagnostyka tego (w serwisie) jest w ogóle opłacalna. Trochę mam schizę, że może to być początkiem innych/poważniejszych problemów Diagnoza w serwisie całkowicie nieopłacalna bo albo zaproponuję wymianę licznika albo wyślą do swojego serwisu elektroniki do Gdyni na kilka tygodni. Ta strzałka nie ma żadnego wpływu na jazdę, taki gadżet w liczniku który można sobie włączyć lub wyłączyć. Pewnie wysiada tylko dioda podświetlająca tę ikonkę. Można za pomocą ELM 337 sprawdzić czy czasem nie jest dezaktywowana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal73 Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Dnia 25.09.2014 o 12:07, Tytan555 napisał: działa tylko w benzynie W dieslu też działa. Mam 2.0 dCi i pokazuje kiedy dokonać zmiany biegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi