P_r_z_e_m_o Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Nie wiem jak Was ale mnie bardzo rażą takie wpisy jak poniżej. Jak mam to rozumieć ;) Autko przejechało 82 km ;) Przypominam 1 km = 1000 m a metr jest jednostką drogi. Koń mechaniczny (KM) - pozaukładowa jednostka mocy. Jednostka mocy w układzie jednostek miar MKS. 1 KM = 75 kGm/s = 735,49875 W W końcu to forum techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 hehe P_r_z_e_m_o takich kFFiatków jest więcej, skróty myślowe biorą górę ;) Przecież śrub nie dokręca się siłą, tylko momentem siły itp itd, dużo by wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P_r_z_e_m_o Napisano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 no to tak jak z tym no ... na wiadro wody :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 P_r_z_e_m_o, I nie tylko takie kwiatki. Teraz ciągle pozdro, dzięks itp. że o pisowni nie wspomnę. My to chyba już stare dziadki jesteśmy i zaraz usłyszysz, że się czepiamy - niestety. Tak dla przypomnienia ;) http://www.jednostki.adgraf.net/jednostki_dlugosci.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts