cinas Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 I aktywacja w ecu silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dokładnie jak kolega cinas_ napisał, a ja zapomniałem dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacholek Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Ja niestety muszę poczekać na wydanie nowej płyty ReProg. Lub wizyta u kolegi cinas_ w trakcie jakiegoś wyjazdu służbowego. Jak często Renault wypuszcza ReProga? Dodano: 20 lip 2014 - 23:13 Witam wszystkich. Kilka dni temu udało mi się w końcu aktywować tempomat. Właściwie wystarczy posiadać Clipa, przełącznik do konsoli środkowej, kierownicę z przyciskami oraz oczywiście instalacje elektryczną przystosowaną do instalacji tempomatu. Nie jest potrzebna wymiana pedału gazu ani flashowania oprogramowania sterownika. Jedynie co trzeba zrobić to wyświetlić w Clipie wszystkie funkcje sterownika i przeprowadzić adaptacje funkcji regualtora/ogranicznika prędkości. Więcej info niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcatera Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Mógłbyś mi rzucić jakieś namiary na siebie? Też mam badziewną plastikową kierownicę i chciałbym ją podmienić więc szkoda by nie zainstalować od razu tempomatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Czy jest w okolicach Wawy ktoś, kto ma CLIPa i może włączyć funkcję tempomatu w mojej srebrnej szerszenicy? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Gadaj z meganecoupe02 ma clipa a ja zdalnie mogę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter60 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Witam. Podłączam się pod temat, właśnie to przerabiałem. Wymieniłem kierownicę na taką przyciskami i po prostu pojechałem do serwisu renault. 15 minut i 65 zł i tempomat hula/konfiguracja UCH i włączenie tempomatu/ Edytowane 1 Grudnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 A przycisk w konsoli centralnej? Jak włączasz tempomat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter60 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Przycisk w konsoli był fabrycznie założony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ciekawe z tym przyciskiem , możesz podać nr vin może być na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem po wymianie kiery na skórkę i tunelu z guzikiem szkoda by było nie uruchomić tempomatu jutro ogarnę kto w okolicy Tarnowa ma clipa i czy może mi to odpalić chyba, że ASO jak ktoś tu pisał zrobi to za 65zł chociaż w to wątpię. Edytowane 20 Stycznia 2015 przez mpepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jak by co to mogę aktywować zdalnie przez teamviwera, ważne abym miał dostęp do clipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, byłem u gościa odpalił clipem w wersji v116 przestawił ogranicznik prędkości "bez" na "z" i nie działa :-( . Czy coś jeszcze należy przestawić? Czy to co napisał cinas_ aktywacja w ecu silnika to coś jeszcze co ten gość wykonał, jeśli tak to gdzie i co przestawić jeszcze. cinas_ zagadałem z gościem, że możesz to odpalić zdalnie ale nie było entuzjazmu i chęci z jego strony. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Samo przestawienie on / off nic nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) masz na to recepte i lekarstwo? Czy w ASO sobie z tym poradzą? Edytowane 21 Stycznia 2015 przez mpepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi