Gość Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 też nie wiadomo jaka jest dokładność dystrybutora, ale poprzednim razem jak pisałem przy średniej 8,6 zasięg 69 km, a po zatankowaniu do pełna weszło 50.6 l czyli zaokrąglając 51 l to dodając 6 l rezerwy jaka została w zbiorniku, daje to pojemność zbiornika 57 litrów, a nie 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Kurcze szkoda, że wykasowałem plik z tankowaniami MII ale kojarzy mi się, że zatankowałem kiedyś więcej niż 57 litrów na bardzo głębokiej rezerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 możliwym też jest, że zbiorniki się minimalnie różniły pojemnościami, a miałeś benzynę czy diesla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Jeśli dobrze pamiętam to clipem można ustawić ilość litrów rezerwy, dla benzyny, diesla i wersji sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) Diesla kombi, faza I, 2004 Edytowane 14 Marca 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szupi Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 W maxiecu można ustawić 6 lu 8 litrów rezerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Ja do Megane II regularnie tankowałem powyżej 55 litrów. Fakt, mam diesla, ale tu chyba nie było różnic pomiędzy wersjami silnikowymi w kwestii pojemności zbiornika paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi