karllo Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Na szybko przejrzałem alle... są trzy oferty z lusterkiem gdzie sensor jest na dole LINK1 LINK2 LINK3 Zobacz jeszcze na olx/gumtre/etc..., możesz też pytać sprzedawców, jest sporo ludzi co nie wszystko wystawia w ogłoszeniach... Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez karllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel_83 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 LINK 1- cena fajna ale zmęczone widać to lusterko :) ps. teraz już wiem czego szukam chociaż- pięknie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Bez oględzin na żywo to trudno stwierdzić czy jest ono zmęczone/zniszczone czy może tylko brudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel_83 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 kupione, przyjdzie czyścimy i jedziemy z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 masz szukać lusterka z sensorem na dole patrząc normalnie na lusterko tak jakbyś je miał zamontowane w samochodzie sensor ma być pod szkłem, lusterko pasuje z laguny 3 także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel_83 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) to kupione: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ http://allegro.pl/renault-megane-ii-cc-lusterko-wsteczne-wewnetrzne-i6772024700.html /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ do czyszczenia, ponoć bez rys i uszkodzeń Regulamin pkt. 5.7, 5.9 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes BIJĘ SIĘ W PIERŚ- PRZEPRASZAM :) Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez samuel_83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Tak, takie jak ma być Dodano: 15 kwi 2017 - 17:41 Mam pytańko, wiem, że lusterka od Laguna III i Megane II te po lifcie z czujnikiem na dole pasują do Megane III, znalazłem lusterko od Secnica II fotochrom czujnik na dole, pytanie czy zaczep będzie pasował ? http://allegro.pl/renault-scenic-ii-lusterko-wewnetrzne-fotochrom-i5741000782.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 MeganeII a ScenicII mają takie same uchwyty więc i pewnie bez problemu będzie pasować do MIII/SCIII. Inaczej sprawa ma się z obudową uchwytu, troszkę inaczej są wyprofilowane do uchwytu, przynajmniej u siebie nie byłem w stanie zmontować ze sobą lusterka z MII PHII do obudowy z SCII PHI. Mam zamontowany komplet z MII PHII ale brak mi tej osłonki kabli między obudową uchwytu a podsufitką której nie ma w Megane II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Gdyby ktoś był zainteresowany to mam do sprzedania w bardzo ładnym stanie lusterko do megane III. Lusterko ma przerobione gniazdo. Do zestawu dołączam wtyczkę z kawałkiem przewodu :) Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez yogin74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel_83 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Panowie lusterko zamontowane i działa pięknie- dla "bezpieczeństwa szyby" polecam podjechać do zakładu montującego szyby aby ściągnął lusterko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 @yogin74 wiem, że minął prawie rok, ale... aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nutoski Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 8 godzin temu, deku napisał: Nie papuguj. Nie wiem, czy to z kwietnia aktualne, ale jakby co mam takie z Laguny II phI (samościemniające się). Jeśli upewnisz się, że pasuje, bo nie jestem pewny (wygląda identycznie), pisz na priv. REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Masz wersję z czujnikiem na dole lusterka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nutoski Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macpio Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Dnia 20.04.2017 o 12:26, yogin74 napisał: Gdyby ktoś był zainteresowany to mam do sprzedania w bardzo ładnym stanie lusterko do megane III. Lusterko ma przerobione gniazdo. Do zestawu dołączam wtyczkę z kawałkiem przewodu masz jeszcze na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi