witman Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Teraz po wymianie bateryjki trzyma 35-40min z włączonym ekranem Edytowane 1 Grudnia 2015 przez witman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 a co (i jak) za bateryję wsadziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Bateryjkę zamontował serwis sprzedawcy, ponoć o pojemności 550mAh koszt 19zł. Ja nie brałem się za rozbieranie, gdyż na kamerce jest plomba gwarancyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kciuk102 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) A mógłbyś zdradzić u jakiego sprzedawcy kupowałeś? Lub napisać na PW, bo zależy mi na tym by właśnie w razie awarii mógłbym u nich coś na gwaracji naprawić / wymienić. W ogóle to bym sobie zamówił od razu kamerkę z większą baterią u tego sprzedawcy ;) Edytowane 1 Grudnia 2015 przez kciuk102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zakupiłem na znanym portalu aukcyjnym, sprzedający luxury-goods_pl, najlepiej zadzwoń i powiedz, że chcesz z większą bateryjką, gość z serwisu będzie wiedział o co chodzi, mnie to wymienili błyskawicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 w sumie to ta większa bateria przydaje się tylko wtedy, gdy masz niezależne zasilanie kamery, bezpośrednio z akumulatora i np. włączoną funkcję ruchu. bo inaczej to wystarcza zwykłe ładowanie z gniazda 12V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Przy zdarzeniu drogowym warto zdjąć kamerkę z zacisku i kontynuować dalej nagranie filmując dokładniej miejsce zdarzenia i ewentualne uszkodzenia pojazdów. Osobiście miałem taki przypadek, na szczęście sprawca kolizji nie miał chyba zamiaru kombinować i wszystko zakończyło się pozytywnie. Być może to zasługa włączonej kamerki, którą trzymałem w ręce. Drugi ciekawy przypadek to mijająca mnie ciężarówka przewożąca maszynę budowlaną z której sypał się żwir w skutek którego powstał na przedniej szybie tgzw. "pajączek", zatrzymałem auto na poboczu i nie przerywając nagrania zdjąłem kamerkę z mocowania i nagrałem zbliżenie pajączka z obu stron szyby plus kilka zdjęć. Dokumentacja ta wystarczyła do pociągnięcia kierowcy ciężarówki za szkodę z jego polisy OC. Warto więc mieć sprawną bateryjką Edytowane 1 Grudnia 2015 przez witman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kciuk102 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Przekonałeś mnie, biere ;) Dzięki za namiary na sprzedawce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpula Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Masakra jakaś. Dałem się namówić na sprzedaż mojego G1WH i teraz szukam dla siebie nowego rejestratora. Im więcej czytam tym większy mam mętlik w głowie. Może wiecie czy pojawiło się coś nowego w podobnej cenie i jakości G1WH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kciuk102 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 A czemu sprzedałeś? Ja bym kupił ponownie G1WH :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpula Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Kurza twarz, znajomy żebrał żeby mu sprzedać, a ja pomyślałem że kupię coś innego może MIO, ale okazuje się że te o których myślałem są dużo droższe :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kciuk102 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ja kupiłem niedawno G1WHT z wymienioną baterią na większą i nie żałuję :) Dałem 215zł, bo trafiłem na kupon na aledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxTeDYxx Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja kupiłem ponad rok temu MIO MIVUE 528 + kata 32 GB i nie m chyba nic lepszego, wbudowana bateria trzyma jakiś czas a jakoś jest powalająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek65 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Panowie zapraszam na forum Auto Wrzuta tam jest wszystko o kamerkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 tutaj też jest dużo, a i inne fora mają spory potencjał wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi