cinas Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Potrzebujesz takich koszyków, znalazłem takie u mnie w magazynie Edytowane 7 Grudnia 2016 przez cinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopla111 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Podepnę się pod temat. Mam w swojej megane III czujniki parkowania z tyłu, obecnie mam do wymiany zderzak przedni, zakupiłem takowy i posiada on wszystkie czujniki i wiązkę kabli. Moje pytanie: czy potrzebuje zakupić coś oprócz modułu odsługującego przód i tył, aby wszystko działało poprawnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Jak masz kompletne okablowanie to tylko sterownik i uaktywnienie clipem o ile się nie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopla111 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Na poprzednich stronach znalazłem kilka nr modułu, mam zamiar kupić taki: http://allegro.pl/modul-parktronic-megane-iii-259902114r-i6682345174.html Może ktoś jeszcze będący w temacie się wypowie ? Z góry dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 (edytowane) Sprawdź ile masz przewodów tam gdzie podłączone były halogeny, i przy module z tylu auta z lewej strony, jeszcze głośniczek na przód musisz kupić (jest na wysokości prawego kolana obok nagrzewnicy) i oczywiście moduł przód - tył i konfiguracja w liczniku i powinno działać Edytowane 19 Stycznia 2017 przez tomakur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzodki Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Witam, Od kilku dni czytam ten temat i już zwątpiłem jaki moduł o jakich nr kupić do megi 3 ph 1 2009r.? Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Na tak zadane pytanie to odpowiedzi raczej nie otrzymasz Wszyscy na forum wiedzą jaki masz plan i co chcesz zrobić Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez cinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzodki Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Chce zakupić taki moduł i głośniczek do PDC ponieważ mam megi z 2009r. w której mam zderzak z czujnikami cofania oraz wiązką do nich i jest to już wszystko połączone. Kostki 2 szt. w bagażniku po lewej stronie są. Dlatego na allegro juz znalazlem multum modułów. Czy ten o nr 259903681R będzie pasować (tak mi sie wydaje ze wcześniejszych postów). Interesują mnie tylko czujniki na tył. Czy ktoś w okolicach Krotoszyn, Ostrów Wlkp., Rawicz, Milicz ma clipa i potrafi uruchomic PDC?? A za tak zadane pytanie to przepraszam pierwszy post i dziekuje za "poduczenie". Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez rzodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 I teraz wiadomo o co biega Szukaj modułu do megane III / scenic III z oznaczeniem DJ on obsługuje tylko tylne czujniki i głośniczek głośniczek jakikolwiek od II czy III są identyczne , po podłączeniu będzie error prog na liczniku , jak nie opanujesz mogę to zrobić zdalnie przez teamviwera lub wysyłkowo licznik do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzodki Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ok. Dziekuje za odpowiedz. A Cinas widze jestes dobrze obcykany (po postach) czy w megi mozna zrobic np takie cos jak domykanie szyb elektrycznych otwartych z kluczyka albo zamykanie szyby panoramicznej ?? fajny bajer a kiedys Lagunie 2 miałem takie cos. Sprawdzalem u siebie i jak mam otwarte szyby i przytrzymam karte zamkniecie drzwi to tylko migaja migacze. Dodano: 11 kwi 2017 - 10:44 Czy ten bedzie ok ? http://allegro.pl/modul-pdc-parktronic-259905417r-megane-iii-3-i6576853683.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 W megane III trzeba kliknąć 2 lub 3 razy przycisk zamknięcia i szyby się domykaja, może w megane II też tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Dokładnie dwuklik i szyby jadą Będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzodki Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Witam ponownie :) Cinas dwuklik umnie działa tak jak mówiłeś, nawet panorama dach sie zamyka. A czy jest jakis sposób na otwarcie z karty okien ?? (skoda ma cos takiego tzw. dwuklik na otwarcie) Szukam głośniczka PDC do Megane 3 ma może ktoś na zbyciu ?? Szukam też Osoby która ma Clip-a aby uruchomić PDC w mojej Megance z okolic Krotoszyn, Ostrów Wlkp., Jarocin, Milicz, Rawicz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Mam coś leżeć jak nie znajdziesz Na allegro też jest http://allegro.pl/glosnik-glosniczek-pdc-renault-vel-satis-i6767734156.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzodki Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Wszystko zamontowane, tak jak opisywaliście wcześniej, został do przeprogramowania licznik. Szukam osoby z clipem - okolice Krotoszyn, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi