barthas Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam, już dłuższy czas borykam się z komunikatem "replace card battery". Baterie w karcie wymieniałem już chyba z 8 razy. Za każdym razem komunikat powraca. Jaki jest sposób na to żeby go usunąć? Powoli zaczyna mnie drażnić. Ma ktoś jakiś pomysł lub radę? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Może da się clipem wyłączyć funkcję kontroli napięcia baterii karty przez moduł zespolony w kabinie. Ci co maj clipa mogą podpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthas Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 A coś konkretniej? Albo jakiś jeszcze pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Może da się clipem wyłączyć funkcję kontroli napięcia baterii karty przez moduł zespolony w kabinie. nie spotkałem się z czymś takim, chyba, że ta funkcja jakoś dziwacznie się nazywa ;) Karta jeździ w slocie czy w kieszeni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Co prawda nie znam clipa ale jest tam taka opcja: "Specjalne funkcje Modułu Zespolonego w Kabinie" "SC005: Kontrola karty, polecenie diagnostyki karty" i może tam jest coś do ustawień kontroli baterii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaldo Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 U mnie w przez dwa lata był taki komunikat. Winowajcą była padająca cewka indukcyjna w karcie. Naprawiłem kartę w jednym z warsztatów specjalizujących się naprawą kart Renault i problem znikł. Koszt ok. 50 zł. Wysyłasz kartę i po dwóch dniach masz z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthas Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Karta jeździ w slocie czy w kieszeni? w slocie Wysyłasz kartę i po dwóch dniach masz z powrotem. Czyli wina jest w karcie? Wysyłka nie wchodzi w grę, bo kartę mam jedna a auto potrzebuję codziennie... Karta generalnie działa poprawnie, nie idzie jakoś usunąć sam komunikat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Co prawda nie znam clipa ale jest tam taka opcja: "Specjalne funkcje Modułu Zespolonego w Kabinie" "SC005: Kontrola karty, polecenie diagnostyki karty" Przyznam, nie zaglądałem tam nigdy, bo nie było potrzeby. Czyli wina jest w karcie? jak najbardziej może być. Być może znajdziesz firmę, która zajmuje się naprawami kart w Twojej okolicy. Naprawa nie trwa długo, prawdopodobnie zrobią od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Czyli wina jest w karcie? Wysyłka nie wchodzi w gre, bo karte mam jedna a auto porzebuję codziennie... Akurat w Twoim przypadku sprawa jest prosta, miejscowość MORZEWO w gminie KACZORY to masz prawie jak za płotem ;) http://www.el-cars.pl/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthas Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Dziękować! Jutro się tam wybiorę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj76 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 witam,komunikat replase card battery własnie się pojawił.Wymieniłem baterię ale komunikat dalej jest.Czy można to jakoś skasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy1982 Opublikowano 15 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2025 Witam czy ktos rozwiazal problem komunikaty raplace card baterry?? cewka wynieniona , bateria wymieniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 15 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2025 Baterię użyć od Maxella. Na obu kartach to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi