lordboss Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Z pompką to raczej trzeba kombinować i dobierać co będzie pasować od innych marek. trzeba by mieć zbiornik z pompką i w hurtowni coś próbować dopasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek3 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Mam pytanie bo będę na szrocie i bym sobie wyciągnął spryskiwacze: Mam szukać w Fluence , Kangoo ew.Berlingo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas605 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Przeniosłem do pasującego tematu. Witam, jeśli temat był poruszany,to z góry przepraszam, ale jestem tu nowy. Zakupiłem dysze mgłowe do Megane iii, gdyż te oryginalne są tragiczne i tutaj zaczyna się problem, jak je wymienić? Auto mam od dwóch tygodni i jestem laikiem. Czy ktoś posiada jakiś film, lub dokładny opis jak to można wymienić? REGULAMIN 4.1 Przed założeniem nowego tematu, należy upewnić się czy temat nie został już wcześniej poruszony i czy nie jest już udzielona odpowiedź na dane pytanie. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basstek1 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Dnia 10.03.2018 o 22:31, lordboss napisał: Bonjour, dysze odebrane finalnie wyszło 56 zł za komplet. Montaż i regulacja nie wiemy czy było 5min Demontaż starych i założenie nowych nie wiem czy zajęło minute, regulacja dłużej chyba zeszło mi żeby iść do garażu po śrubokręt. Psika faktycznie trochę lepiej jak fabryczne, przy okazji kiepskiej pogody zobaczę jak w praktyce zwłaszcza przy wyższej prędkości Które dokładnie dysze kupiłes? jak się spisują po dłuższym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordboss Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Te o których jest cały ten temat :) Są ok na pewno o wiele lepsze jak standardowe. powyżej 120km/h już wymiękają i lecą po samym dole szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basstek1 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 x czyli dla potomnych wrzuciłeś spryskiwacze od fluence REGULAMIN - 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 A nie szukasz czasami 289309708R, bo te są tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 20 godzin temu, kael napisał: Może ktoś się orientuje czy można gdzieś dostać takie dysze (8200600847): Próbuj ASO, ale wyczytałem że zastąpili to tym 289308179R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Przymierzam się do wymiany standardowych spryskiwaczy na mgłowe. Dużo jest z tym zabawy? Podstawowe narzędzia wystarczą? Trzeba na coś szczególnie zwrócić uwagę podczas wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 @Silverek po co powielać to co już zostało opisane i to całkiem dokładnie. Poczytaj te kilka stron, a wszystkiego się dowiesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 @pbet tylko czekałem, aż znajdzie się jakiś mądrala, który w odpowiedni sposób zareaguje na mój post. Nie przypuszczałem tylko, że będziesz to Ty... Warto by było zbić te wszystkie informacje w jeden post niż wertować kilka stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Łatwo zdemontować stare dysze, po prostu ciągniesz Montaż nowych to jeszcze prostsze bo po prostu wpinasz Co do przewodów to łatwo schodzą za pomocą samej ręki lub z rękawicą na ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Im cieplej tym lepiej. Przewody są gumowe więc im zimniej tym mniejsza ich elastyczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hades Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Ta modyfikacja jest bezsensu bez wymiany pompki na mocniejszą. Nie wiem czy istnieje jakiś ogólny katalog pompek wraz z wydajnością i sposobem montażu(?). Na logikę mocniejsze pompki mają wozy z 3 dyszami lub dostawczaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Modyfikacja jak najbardziej ma sens nawet bez zmiany pompki. Ja tam jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi