Gość Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Szukałem tego nowego softu, ale nigdzie nie znalazłem. Skoro jest w instrukcji podana procedura aktualizacji, to powinni to udostępnic. A jest dostępny tylko "stary" s2.42m2.42. Jeżeli ktoś posiada ,to proszę o udostępnienie. Ja mam przegląd gwarancyjny dopiero w maju 2014, a specjalnie na zmianę softu nie mam czasu jechać. pozdrawiam Edytowane 2 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Enagem czytałem wczoraj o błędzie w nowym oprogramowaniu - nie wznawia utworów mp3 po wyłączeniu, ciekawe jak z CD. Możesz to zweryfikować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Nie wiem dokładnie ale w nowym modelu radia,nie ma możliwości samodzielnej aktualizacji oprogramowania. Napewno można: Instrukcja R-plug&radio+ str.PL27 "Aktualizacja systemu radiowego za pomocą pamięci USB" ... i tu dokładny opis jak to zrobić. Problem tylko z dostępem do pliku aktualizacji. (podają ,że należy pobrać ze strony RENAULT) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Szukałem już i nigdzie nie ma, ciekawostka - tylko strona brytyjska udostępnia aktualizację, ale do wersji z ph1 :) Czy u Was też nie można rozłączyć rozmowy jeśli to do nas ktoś dzwoni i po chwili rozmowy chcemy rozłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajel Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Byłem ostatnio w ASO z problemem regulacji basów i sopranów (blokada przy +5) oraz zaczytywaniem książki telefonicznej z mojego SGS2. Wgrano mi najnowszy soft i oba problemy przestały występować, ale ... pojawił się nowy :) - przestał działać przycisk w rolce w pilocie przy kierownicy. Ponownie pojechałem do ASO i po weryfikacji w innym aucie dostałem odpowiedź, że nowy soft tak ma i trzeba czekać, aż Renault wypuści kolejny soft (wydaje mi się, że również nie mogę rozłączyć rozmowy, ale co do tego to muszę się jeszcze upewnić). Czy ktoś ma takie same objawy? Edytowane 27 Grudnia 2013 przez pajel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 pajel jaki masz numer wersji softu? Możesz sprawdzić czy mp3 jest wznawiane po wyłączeniu? A poprzednio przycisk w rolce co aktywował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajel Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Z Mp3 jest tak, że zapamiętuje utwór, ale nie czas w którym została muzyka zatrzymana, czyli po ponownym uruchomieniu samochodu utwór zaczyna się od początku. Przycisk w rolce działał analogicznie jak pokrętło na radiu, czyli rolką chodziło się po menu, a naciskając rolkę wybierało opcję z menu. Jak sprawdzić wersję softu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Przycisk SETUP > Opcje Audio > Wersja oprogramowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajel Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) cięcie First 3.0.0.24 classic Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie - damiar Edytowane 3 Stycznia 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
767676 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Witam ,mam soft 36.05 widziałem że jest już 91.12 choć widze że w niektórych opracowaniach widnieją już nowe oznaczenia dla softu (zupełnie nowy cykl np:15.2) Który z serwisów w Wawie ma pojęcie co to jest firmware BT ?? Chętnie bym podjechał żeby telefony zaczęły być widoczne Compatibility-with-Carminat-Bluetooth-RadioSat.pdf telephones-compatibilites-bluetooth-2013.pdf Edytowane 29 Stycznia 2014 przez 767676 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Zauważył ktoś może coś takiego, że muzyka puszczana z pendrive ma lepszy bas niż z radia i bluetooth? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Posiadam w swojej Megane III z 2012 roku fabryczne radio z nawigacją Tomtom. Jakiś czas temu podczas przeglądu około września ubiegłego roku, zaktualizowano mi soft. Czy ktoś może potwierdzić na 100%, bo wydaje mi się, że przed aktualizacją działał klik rolki pilota. Teraz przy klikaniu rolką pilota nic się nie dzieje. A może jest już kolejna aktualizacja? Bo z tym softem mam same kłopoty, BT samoistnie się rozłącza, przy zmianie zaprogramowanych stacji radiowych z głośników często słychać trzask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Przycisk w rolce również nie działa w starszej wersji oprogramowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Informacyjnie podam, że aktualny soft radia z Megane 3 phase 2 to First_3.0027 Classic. Co wnosi? Nie wiem. Nic z menu nie ubyło, nic nie przybyło. Rolka pilota nadal nie ma przydzielonej funkcji. Raczej jest najnowszy, bo taki dzisiaj wgrano podczas przeglądu. Prosiłem o wgranie, bo radio raz po raz,restartuje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Czy aktualizację wgrywają Wam bez problemu? Od prawie roku upominam się przy każdej wizycie i za każdym razem jest to samo "Nie ma aktualizacji ale napiszemy w tej sprawie do Renault Polska". ASO Renault Dąbrowscy w Zabrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi