pbet Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Ryzykowna naklejka... Ja bym się obawiał o karoserię swojego auta. Niby nikt nie głosował ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 (edytowane) Panowie przecież ja sobie jaja robię. Koncerny płacą kupę kasy, żeby właśnie na stronach związanych z motoryzacja wyświetlały się ich reklamy. Część jednak opiera się też o "ad sense". Jako że przeglądałem stronę TemViewer'a to teraz wali mi jego reklamy na różne strony, jak przeglądałem Mobile.de to mi ich wszędzie waliło. Co do tej naklejki - jest super, tylko jak jakaś moherowa babcia albo PiSdek zobaczy to może szyba "polecieć" Edytowane 21 Czerwca 2018 przez MarcinDe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 To jest coś, jak dość popularne dzisiaj naklejki na autach w stylu "Sfinansowano z 500+" lub "Zatankowano z 500+" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 To ja sobie chyba strzelę wlepkę "Kupione i zatankowane za zarobione...". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Czarny humor... i jak tu się nie w!@#$%ć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Pbet - normalnie, trzeba na luzie podchodzić. Ja zanim się zaczęły to mówiłem że z grupy nie wyjdą, a dodatkowo wróżyłem że każdy mecz położą - a totalnie nie interesuję się sportem (ewentualnie trochę motosport). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Ostatnio ma chyba dość sporo roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 (edytowane) Gdyby komuś przeszkadzałoby wolne elektryczne otwieranie klapy bagażnika. Edytowane 1 Września 2018 przez airbites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Zdjęcie znalezione na Wykop.pl Miała być druga Japonia, a jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Może ktoś na taką Megane się skusi? video-1545166977.mp4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Ten wlew paliwa rozbraja chyba najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Akurat wlew dziwi, bo na tym chyba nie pociągnie ale logo przód/tył, to jakby chyba po to ktoś tam umieścił Dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 bardzo konkretny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Kudłate myśli mnie nachodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi