Seba3 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Witam wszystkich , przymierzam sie do zakupu megane III , znalazłem taki egzemplarz http://allegro.pl/megane-1-6-bixenon-skora-keylessgo-luxe-edition-i4993389951.html Prosił bym o opinie na podstawie zdjęć . Czy jeśli pojade do aso uzyskam wiadomości po winie na sachochód sprowadzony z niemiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Same bzdury wypisane w tym ogłoszeniu, opis na pewno nie dotyczy tej Megane, a zdjęcia podkręcone "photoshop-em". "NAJBOGATRZA WERSJA LUXE" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal-K Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 ja żadnej ingerencji programu graficznego nie widzę. Skąd taki pomysł? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hymmen Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Witam. Ja w scenicu mam naklejkę na dolnej części prawego słupka. Nie wiem czy w megance jest podobnie? Jeśli tak to jej nie widzę na zdjęciach. Zderzak przedni a szczególnie biały nie wygląda jak z fabryki przy podobnym przebiegu:) Edytowane 23 Stycznia 2015 przez hymmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba3 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 A jak wygląda sprawa z historia w aso w przypadku samochodów z Niemiec ? dowiem się czego kolwiek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Owszem, bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ja w scenicu mam naklejkę na dolnej części prawego słupka. Naklejka jest na słupku c ,też prawym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Też, nie kojarzę wersji Lux ;) Niby Lux ale do lux jak dla mnie brakuje foteli i lusterek z pamięcią, nawigacji, panoramy, kamery cofania itd ;) Szkoda, że tylko 1.6. Podoba mi się kolor. Czujniki ciśnienia w Renault (żadnym) wdg. mnie nie mierzą temperatury. Wykończenia w drewnie też nie widzę - z tego co wiem (bo mam) drewno miały np. Laguny w wersji Initiale Paris. Czy Megane w takiej występują? 10 poduszek? To nawet w Lagunie mega luksus. Edytowane 24 Lutego 2015 przez msek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba3 Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) Auto sprzedane już także można zamknąć temat . Połączono z już istniejącym tematem. Znalazłem taki egzemplarz, co sądzicie, widać coś podejrzanego? Wiadomo jak 1.4 tce sprawuje się po takim przebiegu ? http://otomoto.pl/renault-megane-C35916034.html Edytowane 17 Lutego 2015 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi