kataryniarz Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Czujnik światła za to odpowiada - zapala mijania i ściemnia navi, działa bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ja u siebie odkryłem, że steruje tym czujnik zmierzchu. Popróbuj z przykrywaniem kartką papieru, albo szmatką. Jak jest lekko przyciemnione, to ekran potrafi się ściemnić, a światła jeszcze się nie włączają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Hmm to ciekawe. Zauważyłem, że podczas wjazdu do tunelu navi zmienia kolory, ale nie sądziłem, że w pozostałym czasie kontroluje to czujnik. Dziękuję za odpowiedzi :) zaktualizowało Wam godzinę? mnie nie :( Edytowane 26 Października 2015 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Zaktualizowało, jak ręcznie zmieniłem :D Edytowane 26 Października 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Godzina się aktualizuje już prawidłowo, ale u mnie chyba ten czujnik nie ma wpływu na kolory. Jest już jasno (albo jeszcze jasno) a kolory są nocne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 U mnie często ekran jest przygaszony jak jest pochmurno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) Czy tylko u mnie pokazała się dziś aktualizacja TT LIVE czy u Was też? wersja 960.7056 Edytowane 19 Listopada 2015 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Nawet nie sprawdzałem, jutro wyciągnę kartę z auta i sprawdzę :) Dodano: 21 lis 2015 - 18:40 Zaktualizowałem mapę, na szczęście tym razem poszło dość szybko :) Mam mieszane uczucia, nic z tego co zaznaczyłem w sierpniu do poprawy nie zostało naniesione na mapę. Pozostały błędne nazwy ulic, które zaznaczyłem, nieistniejące POI/UM i jeszcze kilka innych mniejszych błędów. Edytowane 19 Listopada 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 To prawda! To co im też pozaznaczałem w czerwcu ma status "do sprawdzenia". Dlatego z ichniejszych POI i innych radarów nie korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Czy tylko u mnie pokazała się dziś aktualizacja TT LIVE czy u Was też? wersja 960.7056 Ja mam przenośną navi TT i też mi wyskoczyła aktualizacja mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Dlatego z ichniejszych POI i innych radarów nie korzystam Mniejsza o POI, ale nie poprawić nazwy ulic i tym podobnych baboli, to już jest zwyczajne niedbalstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Powiedzcie mi jak dostałem kod na aktualizacje na rok od tomtom i mam mapy europy wschodniej i (niemcy, austria, szwajcaria) to mi będzie aktualizowało te dwie mapy. Edytowane 3 Grudnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 To raczej pytanie do TT, ale warto u nich zasięgnąć języka, żeby się nie okazało, że złą mapę zaktualizowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 aktualizuje to co masz wgrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Czyli te dwie mapy będę miał zaktualizowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi