Pawel Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja już u niego byłem montować CBOXa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja sie zbieram ale jakos ciagle za daleko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zaraz będę miał fanklub ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Pawel ja w tym tygodniu przeprowadziłem u kolegi cinas_'a transplantację TT Live -> zwykły TT, w koszcie zmieścisz się w jednej aktualizacji (zakup ekranu + koszt montażu). A jakie są realne koszty downgrade z TomTom Life do zwykłego Tom Toma? Co trzeba konkretnie wymieć , czy może da się to postawić bez wymiany ekranu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Wymiana ekranu + ewentualne kodowanie do samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Patrzyłem na allegro, że takie używane ekrany do zwykłego Tom Toma są już od 100 zł. To jest przystępna cena , można zaryzykować. Potrzebuję jeszcze pomocy, jak wyjąć ten ekran w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torenos Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Witam W swojej megane posiadam navi Carminat CNC. Czy istnieje możliwość zmiany na Tom TOm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Tak da się wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torenos Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Dużo z tym roboty? Co dokładnie będę potrzebował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Radio, nawigacja wiązka do przeróbki , joy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Na stronie TomToma jest promocja na aktualizacje map. Za cenę zdrapki na 12 miesięcy, można mieć subskrypcję na 18 miesięcy. Warto rozważyć, jak ktoś ma stare mapy, albo chce kupić mapy EU, bo ma np. tylko jednego kraju. https://www.tomtom.com/pl_pl/drive/maps-services/shop/travel-map/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moni11 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) MAM PYTANIE GDZIE ZNAJDĘ numer seryjny nawigacji :(mam Carminat TomTom LIVE w megane III, chciałem dokonać zakupu aktualizacji na stronie firmowej, założyłem konto i mam problem, strona żąda numeru seryjnego nawigacji i nie mogę dalej dokończyć transakcji) z góry dzięki za odpowiedz. Edytowane 10 Lipca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Nr seryjny znajdziesz, jak będziesz przeglądał MENU w tej nawigacji w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Nowe mapy są pod względem cen zbliżone do cywilizowanych (ale ciągle mało zachęcające), to znowu zdrapek na alle nie ma żeby koda zapodać... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateob Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Najlepsze jest to, że jak zapytałem TT o listę zmian pomiędzy kolejnymi wersjami map, to mi odpowiedzieli, że nie mają. ;) I jak mam kupić aktualizację, jeśli nie mogę sobie porównać czy warto, czy wprowadzili takie zmiany w mapach jakie mnie interesują? Dziwna polityka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi