maxmosky Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Jak to dostrzegasz na zdjęciach że 5-cio biegowa?:) A żona zauwazylaże nie ma napisu MEGANE na tylnej klapie - odchylenie od standardu? Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez maxmosky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Widać klej po napisu Megane, albo ktoś je ukradł do innego Megane albo lubi bez napisu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Jak to dostrzegasz na zdjęciach że 5-cio biegowa?:) Po kształcie dźwigni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmosky Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Przekłamania na każdym kroku w tych ogłoszeniach.. ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Witam z racji tego,że też powoli rozglądam się za 3ką to chcę zapytać-co to jest za jostic między fotelami,przy gałce zmiany bigów?jedne to mają a inne nie.Jeśli można o podpowiedź to b.proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Jak jest nawigacja z dużym ekranem to jest też ten joy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Oki dzięki wielkie,że też nie dopatrzyłem z tą nawigacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmosky Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Powiedzcie mi co sądzicie o tym samochodzie. http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-9-dci-130-km-ID6yahgB.html Z tego co wyczytałem auta z Szwajcarii pewnie są po niezłych naprawach. - no bo inaczej nie opłacałoby się kupować tam auta komuś.. prawda to? jak tutaj ze spalaniem wyjdzie średnio? Edytowane 2 Września 2015 przez maxmosky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Duży przebieg, albo spory dzwon. Zobacz oferty na AutoScout24, albo Auto24.ch, ale uprzedzam ceny potrafią zaskoczyć. Trochę dziwi słabe wyposażenie, co może wskazywać na auto odkupione od firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Auta z Szwajcarii były pędzone głównie po górach , więc należy się spodziewać większego zużycia . Dziwi trochę język polski w kompie, jak był wgrywany język, to czemu przy okazji licznik miałby nie być skręcony? ;P Handlarz zapomniał wypucować "rurkę" powietrza w komorze silnika. Widać po niej , jak ten silnik był brudny. Ps: A ile książek serwisowych mają auta w Szwajcarii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmosky Opublikowano 3 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) ;) Auto miało robiony lewy przedni bok. Wymieniony zderzak. Jakby ktoś był zainteresowany to zdjęcia mam przed naprawą. Edytowane 3 Września 2015 przez maxmosky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Dziwi trochę język polski w kompie, jak był wgrywany język, to czemu przy okazji licznik miałby nie być skręcony? Nie trzeba nic wgrywać. Język można zmienić samodzielnie w menu. Mam samochód z Francji, po polsku menu w zegarach, w radiu oraz nawigacja, wystarczyło kilka min. zabawy w opcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 A ja widziałem M3 pociągnięte z Niemiec i polskiego języka w menu nie było,trzeba było dogrywać. Widać, że są różne wersje :na strefę € i na pozostałych ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Jak nie patrzeć, to Francja też jest w strefie euro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmosky Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) W sumie język francuski, angielski, niemiecki - można ogarnąć i nic się nie będzie działo :P Do polskiego już po prostu się przyzwyczaiło ;) Edytowane 5 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi