kuba76 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 (edytowane) Może podobnie jak w Lagunie trójce, Edytowane 10 Lutego 2021 przez kuba76 błędny model auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Dnia 6.02.2021 o 18:30, kuba76 napisał: Lagunie dwójce Tylko, że zapodałeś trójkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Dnia 6.02.2021 o 16:08, Ravvar napisał: A jak podtrzymać zapłon w Megane III 2.0 16V z automatyczną skrzynią CVT? Mam Hands Free, ale czytnik także. Wsiadam, skrzynia jest rzecz jasna w pozycji P, wsuwam kartę, trzymam przycisk Start i... nic. Tylko komunikat że aby odpalić auto to wcisnąć hamulec i Start, no ale wtedy auto po prostu odpala a nie o to chodzi ... A próbowałeś jak wrzucisz D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejm36 Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 to jak jest w końcu z tym podtrzymaniem zasilania w M4 ??? / skrzynia EDC / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Próbowałeś z kartą przyłożoną do przycisku start, dźwignia na N lub D. Ogólnie Renault stosuje następującą zasadę wymuszonego zapłonu przy HF: 5 sekund naciskać na start przy warunkach nie spełniających rozruch, karta w czytniku. W M IV karta przy przycisku start bo tam jest zdalny czytnik karty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Wg. mnie to nie działa w MIV (mam IV). Po chwili i tak się wyłącza. Być może podczas holowania się nie wyłączy się po "minucie". Postaram się sprawdzić przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejm36 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Ostatnio ktoś mi podpowiedział na FB jak to zrobić. W moim przypadku skrzynia automatyczna ustawiamy d i wciskamy przycisk start na więcej niż 5 sek. nie dotykając pedałów . Zasilanie trzyma tak że spokojnie pyrenem skanowałem całe auto.W tym czasie na liczniku mruga sobie litera D i świecą wszystkie kontrolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi