Lionel2000 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 To kolega nie wie że żony i samochodu się nie pożycza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Wie i praktykuje ale jak zrozumiałem z wypowiedzi kolegi Marcinex1233 to 70 latek tylko kwit podpisuje przy sprzedaży, a kupca szuka zięć więc on może jechać z potencjalnym kupcem. Nie ma to związku ze sprawą ale jak kupowałem poprzednie MII to sprzedająca dała mi i żonie kartę żebyśmy sobie pojeździli trochę, zobaczyli jak auto chodzi i podjechali na SKP sprawdzić. Sama czekała z moimi rodzicami pijąc kawę na stacji benzynowej. Później pogadaliśmy, nakarmiła nas obiadem, ponegocjowaliśmy i oczywiście wróciliśmy "nowym" autem do domu. Widać są sprzedawcy i sprzedawcy. Edytowane 27 Lipca 2017 przez pbet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinex1233 Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Proszę o pomoc w ocenie Auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Wreszcie ktoś sprowadził ładny samochód i nawet zdjęcia umiał zrobić jak należy. Jedyne co rzuca mi się w oczy to bardzo nisko leżące wycieraczki (można to regulować więc nie ma problemu). Na prawym tylnym błotniku jest mała rysa lub nawet dwie (chyba że coś się odbija ale nie sądzę). Do sprawdzenia butla LPG (homologacja pewnie do 2019) jeżeli hula od nowości. Samochód sprowadzony z NL więc zapytaj o NAP dla potwierdzenia przebiegu. Poza tym fajny kolorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Coś chyba było z przodu. Maska od pasażera z większą szparą niż u kierowcy (chyba, że to złudzenie optyczne) i spasowanie przedniego zderzaka (mniejsza szpara na dole, większa u góry). Zapewnienie bezwypadkowości więc łatwo zweryfikować. Auto z gazem, hakiem i z Holandii mogło ciągacz przyczepę kempingową. Przebieg do weryfikacji. Handlarz, który oznaczył się jako dealer? Ogólnie całkiem ładne ale pod warunkiem czujnego sprawdzenia i dokładnej weryfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Z tymi szparami maska/zderzak to w MII/SII jest to kwestia ułożenia/spasowania zderzaka. Ja nic nie miałem z przodu w swojej, a zderzak leży delikatnie pisząc - tak sobie. Do sprawdzenia. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sotis Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Ja osobiście sprawdziłbym tył: po pierwsze zdjęcie wnętrza po otwarciu klapy zrobione tak, aby nie było widać naklejek pod klapą, po drugie uszczelka klapy założona do góry nogami, tzn. łączenie na uszczelce powinno być na dole. Mam też wrażenie, że naklejki z tyłu na progach nie są oryginalne, za ładnie wyglądają też wnęki tylnych drzwi. W moim 5-cio letnim scenicu są rysy i delikatne wgnioty od pasów, które potrafią nie raz zostać we wnęce przy wysiadaniu. lewe tylne drzwi - żle założona uszczelka na około wnęki drzwiowej - brak łączenia na dole (z prawej strony jest). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Taki Scenic w Holandii nie uszkodzony kosztuje min. 20 tyś zł, tak więc coś na pewno było robione link. Jeszcze trzeba go sprowadzić i na nim zarobić. Faktycznie uszczelka z tyłu dziwnie leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinex1233 Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Jjadę zaraz do Rawy Mazowieckiej obejrzeć to Auto Vin VF1JM0UD638355346 Czego głównie szukać? W Rawie lipa jadę to zobaczyc Auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinex1233 Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 I wracam z niczym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Napisz co było nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinex1233 Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) Tak na szybko Pierwszy: Malowany sprayem budowlanym 3 elementy zacieki inny kolor Silnik klekotał, pasek rozrządu źle szedł na rolkach bo się przecierał (śmierdziała guma jak chodził) Z małych rzeczy: halogen pobity, Siedzenie kierowcy po całości zszyte na okrętkę, panorama ledwo chodzi Drugi Dzwoniąc wczoraj prosiłem o nie sprzedawanie bo jadę kawał drogi, wyjeżdżając z oględzin pierwszego zadzwoniłem ze za dwie godziny będę, koleś zapewniał ze dobrze auto czeka żebym obejrzał. Dojechaliśmy i się nagle sprzedało Trzeci Cały poobijany mocno wszystkie drzwi, pęknięty zderzak tył i przód, fotele poprzepalane od papierosów wszystkie nawet trzeci rząd, czujniki nie działające, świeci się service. wewnątrz jak auto 30-to letnie Edytowane 30 Lipca 2017 przez Marcinex1233 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Jakbym siebie widział. Zjeździłem pół polszy z swoim autem i takie klamory jakie były wystawione to świat nie widział. Większość z nich wyglądała jakby w środku przeszla wojna. Życzę cierpliwości i wytrwałości w poszukiwaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinex1233 Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Witam Do auta mam w miarę blisko mam tylko pytanie czy możliwe że dół klapy (plastik) nie jest w kolorze jak reszta tylko szary??? Cena plus 1200zł opłat więc nie tanie jak na golasa Auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) Listwa powinna być w kolorze nadwozia - jak pozostałe. Ja już gdzieś widziałem to ogłoszenie - poznaję zdjęcie z tym wejściem na USB w schowku. To oznacza, że auto chwilę już jest w sprzedaży. Faktycznie masakra - czytam to co piszesz - i ode mnie szczere >powodzenia<. Pozdrowienia PS: czemu mówisz, że to "golas"? Wg mnie jest nieźle. Edytowane 30 Lipca 2017 przez konwil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi