kowalikd Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Witam Moje pytanie ostarnio zauwazylem w moim megane ze po trasie w duzym deszczu i sniegu mam wszystko brudne pod maska czy to normalne czy mam cos z uszczelkami? Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 19 Stycznia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Masz osłonę silnika od spodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Brak uszczelki pod przednią krawędzią maski a pasem przednim. Fabrycznie jedne Megane 3 mają, inne nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Megane 2 też mają uszczelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalikd Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Mam osłonę, uszczelka na atrapie też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Znaczy na masce jest uszczelka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalikd Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 U mnie jest uszczelka na atrapie taka dzielona jak na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Masz osłonę silnika od spodu ? Tych co mają takie cudo, zachęcam do spojrzenia od czasu do czasu pod samochód, bo często widzę jak taka uszczelka powiewa pod jadącym samochodem. A zachęcam, bo ostatnio przed blokiem, w BMW taka opadnięta uszczelka przy cofaniu zahaczyła o nierówności na drodze i poderwała do góry (do poziomu) przód karoserii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Tych co mają takie cudo ... często widzę jak taka uszczelka Żadne cudo ani tym bardziej żadna uszczelka, to jest po prostu: osłona silnika - dolna. Warto ją jednak mieć, sporo mniej tego syfu tam wlatuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Żadne cudo ani tym bardziej żadna uszczelka, to jest po prostu: osłona silnika - dolna. Zgadza się przejęzyczyłem się, ale częściowo oberwana taka osłona może narobić niemałych szkód. Przyznam, że nigdy bym sie tego nie spodziewał i byłem tym mocno zaskoczony. Żałuję, że nie zrobiłem zdjęcia jak to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi