bziku123 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 8 godzin temu, Geble napisał: Nie papuguj. Oświetlają mocno rejestrację , choć to minus jak policja bd chciała spisać numer ;p REGULAMIN - 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Posłużę się ogólnodostępnym zdjęciem, ale moje. dokładane Philipsy Extreme Vision coś tam świecą identycznie. Barwa 6000 https://goo.gl/images/h85Xga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe701 Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) Odświeżę trochę temat. Wczoraj zauważyłem, że mrugają mi światła podświetlające tablicę rejestracyjną. Czy ktoś spotkał się z tym? (Przy braku zmiennego obciążenia, silnik odpalony i zapalone światła.) Podobnie jak tu na filmie: BTW. Dzisiaj zamontowałem Philipsy Extreme Vision 6000K, ładnie teraz świeci, czysta biała barwa. Edytowane 20 Marca 2019 przez pepe701 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBubu Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 U mnie tez była dyskoteka. Zamontowałem ledy „Filipsa” i się uspokoiło. Nie omieszkałem też zgłosić tego w ASO. Usłyszałem, ze to właśnie przez ledy... Logiczne przedstawienie chronologii zdarzeń nie miało znaczenia dla nich. LEDy to robią i kij. Nie mniej pozostałe problemy rozwiązali od strzała. W między czasie zmieniłem blachy Megi na prawilne krakowskie i kobitka za komputerem tworzyła nowe zlecenie w ASO (beze mnie) i ominęła ważny punkt estetyczny... Paproch na wyświetlaczu przeziernym. Wiec „aj łil bi bek”. Jednak póki co z dyskoteką spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe701 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 U mnie problem jest na zwykłych żarówkach i na ledach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 U mnie był na ledach. Wróciły żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doesnt Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Witam serdecznie chciałbym sobie wymienić oświetlenie tablicy w5w na phlilips white vision, nie chcę żadnych ledów. Mam problem udało mi się jakoś wyciągnąć samą plastikową przezroczystą obudowę, ale za chiny nie dało się wyciągnąć żarówki. W instrukcji zauważyłem, że trzeba najpierw wyciągnąć lampkę wraz z obudową. Mam z tym problrm bo nie chcę nic uszkodzić, ale nie wiem jak to podważyć, żeby wylazło. Bardzo bym prosił o instruktaż jak to podważyć, żeby nc nie spaprać i jakim narzędziem to robiliście (śrubokręt jest chyba zbyt twardy) Przy okazji wymiany w5w w schowku i bagażnika spaliłem sobie bezpiecznik 7.5a. Na szczęście forum przyniosło mi odpowiedz :) W związku z tym liczę teraz znowu na waszą pomoc bo te oryginalne światła żółte to straszna komedia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1342 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) Po wymianie na Philips T10 W5W 6000K X-treme 360 w aucie taty randomowo rzuca komunikaty o zagrożeniu w trakcie jazdy. Teraz nie wiemy czy to wina słabego akumulatora czy rzeczywiście żarówek. Dzisiaj wymieniliśmy w mojej i będę badał czy taki problem też się pojawi. Jeśli to przez żarówki, to ktoś tu miał może podobny problem? EDIT: Po godzinie jazdy w mojej bez problemów. Edytowane 18 Marca 2021 przez jacob1342 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Sprawdziłbym rezystancję wewnętrzną akumulatora. Te auta nie ładują od razu po odpaleniu silnika akumulator. Każde zmienne obciążenie będzie obciążać akumulator. Czytałem, że w skrajnych przypadkach pomimo odpalenia silnika potrafi nierówno pracować a nawet zgasnąć. Początek ładowania po uruchomieniu silnika jest dopiero parędziesiąt sekund później. Można to zaobserwować np na woltomierzu w miejscu zapalniczki. Nie bez powodu dali Aku 70Ah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasKRK Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Witam Panowie, Mam kompletnie skorodowany środek od tego wkładu lapmy tablicy rejestracyjnej. Czy taki wynalazek od Megane 3 podejdzie? Czy trzeba szukać od 4? https://allegro.pl/oferta/podswietlenie-tablicy-clio-iii-3-iv-4-gt-05-uniw-9455357579 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 @bartasKRK a nie lepiej już kupić LED? Mi działają już 3 lata i świecą jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasKRK Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 @MichalVTS No właśnie lepiej kupić takie LEDy już gotowe , plug&play ale wszystko na Allegro jest do megane III. Może prostujesz jakaś aukcja kolego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Znalazłem coś takiego, OEM Renault. https://czescidoautfrancuskich.pl/produkt/lampka-oswietlenia-tablicy-led-scenic-iv-megane-iv/ Może cena dość wysoka, ale masz spokój do końca życia auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasKRK Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 @MichalVTS Dzięki. Nie wiesz czy jest to cena za komplet czy za sztukę? Nie mogę się tam dodzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Niestety nie mam pojęcia, najlepiej napisz maila, w końcu odpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi