Gość Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) Ciekawostka odnośnie aktualizacji: Niedawno sprawdzałem czy jest i okazało się, że mogę zaktualizować: Aktualizacja przebiegła pomyślnie i zainstalowała się wersja 3.3.16.961 Edytowane 8 Grudnia 2023 przez Andon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardowy Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Jak wchodzę na Renault.pl w moje renault, mam tam informację o aktualizacji: SERVICE NOTIFICATION - Aktualizuj - Nowa wersja 31 > Nie wiem co to za aktualizacja - spróbuje wykonać po południu. I tylko tyle (załącznik). Natomiast wchodząc na https://easyconnect.renault.pl/software-upgrade/r-link2 - Podając VIN - Nie mam żadnych dostępnych aktualizacji. (Jest informacja, "Twój system nie wymaga aktualizacji"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 4 godziny temu, Andon napisał: Ciekawostka odnośnie aktualizacji: Niedawno sprawdzałem czy jest i okazało się, że mogę zaktualizować: Aktualizacja przebiegła pomyślnie i zainstalowała się wersja 3.3.16.961 hm ja mam wersje 3.3.16.966 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardowy Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Moja wersja jest dość stara... Tak jak pisałem od nowości nie aktualizowana. x Wersja to: Wersja Oprogramowania: 2.2.15.703 x Czy mogę gdzieś pobrać kolejną wersję, jakiś update i zainstalować ? x x Tak jak pisałem wyżej, Jak wchodzę na Renault.pl w moje renault, mam tam informację o aktualizacji: SERVICE NOTIFICATION - Aktualizuj - Nowa wersja 31 > Nie wiem co to za aktualizacja ? Czy tak jest po prostu oznaczona nowa wersja Rlinka ? Natomiast wchodząc na https://easyconnect.renault.pl/software-upgrade/r-link2 - Podając VIN - Nie mam żadnych dostępnych aktualizacji. (Jest informacja, "Twój system nie wymaga aktualizacji"). x x x x x x REGULAMIN: 5.9 Zabrania się nadmiernego i niepotrzebnego stosowania klawisza ENTER... - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario111 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Andon Co ta nowa aktualizacja dała czy warto ja robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 15 godzin temu, Bardowy napisał: Moja wersja jest dość stara... Tak jak pisałem od nowości nie aktualizowana Wersja Oprogramowania: 2.2.15.703 Przy wersji 2.2.15.703 na 99% pozostaje tylko serwis. Chyba, że Renault coś ostatnio zmieniło w tej kwestii, ale szczerze wątpię. Jak auto na gwarancji, zrobią Ci za friko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Ja na pierwszą aktualizacje byłem w serwisie centrala z Warszawy mnie zapisała. Ostatnio już w domu zaktualizowałem na wersje 2.2.19.300 i działa wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 @mario111 w wersji 3.3.16.96x podobno zrobili: łatki do map, kompatybilność z Bluetooth i wreszcie korektę błędów przyczyniających się do stabilności systemu. dla zwykłego usera = nic szczególnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Ciekawe czy do mojego będzie 3.3.xxx bo mam końcówka 2016 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Na tą chwilę nie ma możliwości przejścia z 2.2.x.y na 3.3.x.y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Czy ktoś może wie czy da się jakoś wymusić Apple CarPlay w wersji 3.3.16.960? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Przecież w tej wersji jest CarPlay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 No jak jest jak nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Mam wrażenie, że w każdej wersji oprogramowanie 3 jest AA i CarPlay, a AA masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Nic nie mam, a wersje oprogramowanie 3.x.x mam od nowości. Dwa razy aktualizowany już R-Link. Wiem, że kiedyś chodziła plota, że samochody z produkcji wcześniejszej niż maj 2017 nie mogą obsługiwać AA/ACP bo coś tam coś tam. Oczywiście zwykła ściema, bo radio i wejścia są dokładnie takie same. Miałem nadzieję, że coś się w przyszłości zmieni, ale widzę, że Reno ma wywalone na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi