johnyy0 Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Jaki jest interwał przeglądów okresowych w Megane IV? Tak jak w MIII 30 tyś km/2 lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudiusz76 Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Chyba zależy od wersji silnikowej ...... w MIII RS przegląd co 20 tys. lub co dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyy0 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Temat dotyczy 1.2 TCE 130 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikus Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 w GT także zalecają co 30k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOJO Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Witam pytanko , jak wygląda sytuacja z przeglądem 1 ,6 SCE IV .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Nosz kurcze - ludzie dostaliście przy zakupie wykaz wymaganych przeglądów dla wszystkich wersji silnikowych (przynajmniej ja dostałem z dokumentacją taką rozpiskę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Przeglądy w 1.2 są co 30tys km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrl_lp Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Koledzy jak się odnosicie do sugestji ASO by po okresie docierania (po pierwszych 3000 km) wymienić olej i filtr oleju? Biorąc pod uwagę zalecane interwały wymiany oleju co 30 tys km lub co dwa lata ma to sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chucky80 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Mi nic takiego ASO nie sugerowało. Ja planuję zmieniać raz w roku. U mnie pewnie wyjdzie co 10-12k km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikus Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Mi też nikt nic takiego nie sugerował, a nawet namawiali aby tego nie robić. Jak sie zdecydowałem na szybką wymianę, to patrzyli na mnie jak na debila :D Olej inny niż ELF to też dziwactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOJO Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Fachowcy a może ktoś już jest po pierwszym przeglądzie ,interesuje mnie głównie cena jaką sobie ASO zażyczyło i co w tej cenie wykonało . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Mi też nikt nic takiego nie sugerował, a nawet namawiali aby tego nie robić. Kupowałeś u Zdunka? W Gdańsku czy Gdyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus755 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 (edytowane) Fachowcy a może ktoś już jest po pierwszym przeglądzie ,interesuje mnie głównie cena jaką sobie ASO zażyczyło i co w tej cenie wykonało . pzdr Witam. W Lublinie za pierwszy przegląd zapłaciłem 370 zł i wymienili tylko filtr przeciwpyłkowy oraz podłączyli pod komputer sprawdzić czy są jakieś błędy Edytowane 2 Czerwca 2017 przez markus755 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndC Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Witam. W Białymstoku Aso Motozbyt pierwszy przegląd (po roku) -wymiana filtra kabiny,podłączenie pod kompa,sprawdzenie zawieszenia cena 240pln-czas 1,5 godz. Przy okazji przeglądu Aso ,,rzuciło" też okiem i uchem na zgłaszane uwagi co do auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Dnia 1.06.2017 o 18:28, TOJO napisał: Fachowcy a może ktoś już jest po pierwszym przeglądzie ,interesuje mnie głównie cena jaką sobie ASO zażyczyło i co w tej cenie wykonało . pzdr Ja dziś po pierwszym przeglądzie 10999 km. Pierwszy przegląd + olej i filtr oleju. Niecałe 650 zł po rabatach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi