karllo Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Zaloguj się tam i sam sobie sprawdź, aby zmienić klikasz na długopisik i do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oman88 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Czyli tak, faktycznego przebiegu się nie dowiemy, zgadza się? Jedno jest pewne, że była to wersja Societe tj. ciężarowa/van i została przerobiona na klasyczną 5 osobową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) Jeżeli na pierwszym przeglądzie w ASO będzie zanotowany przebieg powiedzmy 30 tyś, to "Moje Renault" będzie szacowało na tej podstawie średni przebieg roczny. Nawet bez wizyt w ASO czy ręcznych zapisów "Moje Renault" będzie cały czas naliczało szacunkowy przebieg. Edytowane 16 Marca 2017 przez Lelupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Przecież już wiesz, że przebieg sporo cofnięty. Nie trać czasu tylko szukaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) Daj se spokój z takimi kombinowanymi samochodami, kiedyś też tak kombinowałem jak Ty i skończyło się to tak, że kupiłem szrota, włożyłem w niego kupę kasy, a za pół roku go sprzedałem z wiadomych przyczyn. Nie daj się!! Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oman88 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Dzięki za pomoc ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) to auto sprawdzał mój znajomy. To jakaś kryminalna sprawa chyba jest. Tam chyba był VIN przekładany, bo oryginalne auto to chyba było w wersji VAN i poszło do kasacji po wypadku,a to co jest wystawione, tez miało wypadek (widać na pomiarach) ale mniejszy . Ogólnie to jakiś gnój jest. Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikita_bennet Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 pytanko - jakiś dekoder VIN do scenica III ktoś poleci? Chcę coś sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Link podpięty jest w pierwszej odpowiedzi na tego posta i w kilku innych miejscach na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi