jabrze Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 21 minut temu, szwagier24a napisał: Zbieżność do zrobienia ze szczególnym uwzględnieniem ustawienia kierownicy na "0" 15 minut temu, Renia08 napisał: Po OBD? Rozumiem, że tylko CLIP. Kolejna droga przez mękę... Na dobrej stacji już to robią przy założeniu blokady kierownicy. Podpina się laptopem do obd. Sam byłem w szoku, że w Lagunie, przy mnie tak podszedł do tematu. Przez to sprawdził ustawienie koła kierownicy. Mam wspomaganie hydrauliczno elektryczne ale to ustawienie jest istotne dla ESP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 52 minuty temu, Renia08 napisał: Po OBD? Rozumiem, że tylko CLIP. Kolejna droga przez mękę... Kolego, daj sobie spokój. Po prostu jedź na zbieżność i wspomnij co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Byłem na SKP. Ciąg dalszy, stuka i lewa i prawa strona. Koleś widzi problem tylko po lewej stronie, wybity sworzeń i luz na drążku lewym. Prawy sworzeń mówi że ok, wymienię i tak pare, bo jakoś nie chciało mu się sprawdzać dokładnie. Na samej kolumnie nie czułem luzu. Tylko drążek i sworznie. Rozumuem, że zakładać tylko TRW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 3 godziny temu, Renia08 napisał: TRW Daj sobie spokój z TRW. Jest dużo lepszych zamienników. Oryginały też nie są wiele droższe, a zdarzają się tańsze niż dobre zamienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 2 godziny temu, CzechuXX napisał: Daj sobie spokój z TRW. Jest dużo lepszych zamienników. Na przykład ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Lemforder, meyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychujoza Opublikowano 18 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2025 Witam. Trochę odgrzeję kotleta. Mechanior będzie mi wymieniał poduszki amortyzatorów z przodu. Wiem ,że wszystko dokręca na oko... W związku z tym będę przy wymianie. Potrzebuję kluczowych informacji. Z jaką siłą skręcić amortyzator , ile NM na 3 śruby mocujące poduszkę z kielichem, 2 śruby mocujące Macpherson ze zwrotnicą, łacznik stabilizatora i chyba łożysko koła czy nie potrzeba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi