Sati Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Witam. Poszukuje malego autka do miasta, padlo na meganke 2 gen... Znalazlen takie: http://allegro.pl/re...6869551839.html Czy ktos moglby mi powiedziec czy wszystko z tym autkiem jest oki ? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Wypadałoby się zapoznać z regulaminem forum. P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Link nie działa, ale jeżeli to ten: Mój odnośnik to po pierwsze był kupowany w Gnieźnie więc tu już podpada (może umowa też na poprzedniego właściciela). Wnętrze zmęczone (dziury w fotelu, coś grzebane przy złączu komputera i przy radio), a tuning to rzecz gustu. Jeżeli nie był walony (chodzi o błędy poduszek) to naprawy które napisał nie będą za drogie (np zwijacz od 100zł). Jak powypadkowy to diabli wiedzą co jest namieszane w elektronice i jak był odszykowany na sprzedaż (może dlatego sprzedaje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sati Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Dokladnie to autko, rzeczy wymienione do naprawy ogarne, fotel widzialem ze wypalona dziura ale zawsze mozna zmienic co do radia i zlacza kompa to nie widzialem dopiero teraz patrze i faktycznie ramka od radia odstaje. Na tiuning nie patrze ale elementy karoserii sa dosc spasowane ( nie ma przerw ) wiec wydaje sie ze nie mial zadnej przygody ( chyba ) :) . Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Wypadałoby się zapoznać z regulaminem forum. P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Jak nie masz miernika lakieru to wypożycz gdzieś np. na OLX. Dodatkowo weź ze sobą kogoś kto ma megane II (żeby znał wszystkie niuanse z elektroniką) lub dobrego mechanika. Cena trochę niska, ale może adekwatna do stanu i do modelu (3D nie sprawdzałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Czemu uważasz że cena niska? Auto ma sporo wad do zrobienia, do tego ma 14 lat , to i cena odpowiednia. Tak z otoczenia to wygląda, że te fotki to z zimy lub wiosny , nie ma liści na drzewach, więc auto coś ciężko się sprzedaje. do tego ma zimowe opony założone. Edytowane 28 Czerwca 2017 przez kacper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sati Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Miernik lakieru mam, gorzej z kimś kto zna meganki i mógłby podjechać i popatrzeć czy autko godne wyjazdu z drugiego końca Polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafo30 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Poproś o VIN auta i zadzwoń do Renault we Wrocławiu a dokładnie w Długołęka i tam ci powiedzą historię auta. Powiedz że chcesz podjechać do nich na kontrolę z nim tylko zanim pojedziesz to chcesz sprawdzić czy warto wogole sobie głowę zawracać ;) Jak tak sprawdziłem u nich 8 aut zanim kupiłem. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sati Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Dzięki za podpowiedź, zaraz popatrzę za numerem do nich i jutro zadzwonię. Dodano: 30 cze 2017 - 18:46 Dzisiaj dzwoniłem do w/w ASO i miły pan poinformował mnie że już nie udzielają informacji po VIN-ie osobom postronnym, mogą udzielić informacji ale właścicielowi pojazdu. Negocjacje jak pisał kolega Rafo30 nie dały żadnego efektu. Jakby ktoś mógł sprawdzić VIN to bylbym wdzięczny... VIN: VF1CM0J0H28198934. Dodano: 30 cze 2017 - 23:21 Z tego co się dowiedziałem to autko jest po gradobiciu i jest masa pierdół w środku do zrobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Cena nie wzięła się znikąd. W tych pieniądzach chodzą diesle w podejrzanym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sati Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Osobiście nie byłem i nie widziałem jak to wygląda ale bardziej mnie niepokoją rzeczy, które są do zrobienia w środku. W przyszłym tygodniu kolega podjedzie z kompem i sprawdzi jak z błędami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieciej321 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Nie jestem pewien czy to ten sam samochód, ale kilka miesięcy temu był podobny omawiany czy warto i jak się okazało był to egzemplarz policyjny, który kuriozalnie mówiąc był ostro dowalony. Może teraźniejszy właściciel zorientował się po czasie co w trawie piszczy i chce się kłopotu pozbyć. Jak jeden pan na YT kiedyś powiedział - nie ma okazji bo niska cena. Taka cena sugeruje wdepnięcie na mine. A tak ode mnie - Wygląd zewnętrzny może sugerować to kto nim jeździł w Niemczech - Bogaty wojownik ortalionu który jak prawie ujechał Megi to sprzedał biedniejszemu Niemcowi który dojechał Megi a ten odsprzedał Turkowi który puścił "perełke" cofniętą o około 200k km do Polski... I opis tego auta jakby skopiowany z ogłoszenia w mobile . de i wklejony w google translator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sati Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Dzięki, odpuszczę sobie to autko. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Dodano: 04 lip 2017 - 22:35 https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-2-0-benzyna-krajowy-klimatyzacja-handsfree-zadbany-ID6yXXhB.html A takie ? Ktoś może się wypowiedzieć ? Edytowane 4 Lipca 2017 przez Sati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Auto krajowe więc niby łatwiejsze do sprawdzenia (przebieg z SKP, ASO, ubezpieczalnie). Odznaczone "bezwypadkowy" więc gruntownie trzeba sprawdzić co było i jak naprawione. Cena wydaje mi się podejrzanie niska (porównując samochody z podobnym silnikiem i pochodzeniem). Szczególnie, że handlarz jeszcze swoje zarobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sati Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Dlatego najpierw szukałem z mniejszym silnikiem... wiem że 2.0 to ciężko dostać w dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Jaki masz budżet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi