moroh Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Wow, jak tej wiary nam szybko przybywa na forum, zaniedługo będzie MKP - Megane Klub Polska bez pardonu, tak chyba mogę już stwierdzić. NAAAJS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 To się tylko cieszyć - witam wszystkich nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 trzeba będzie nalepki zmieniać pozdro dla wszystkich nowych i starszych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 moroh, nie zapędzałbym się aż tak daleko przynajmniej nie aż tak daleko jak zmiana nazwy A nowych przybywa jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orka Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam wszystkich! :) Jestem użytkownikiem Meganki 1.6 16V Privilege z 2001 roku, jest to moja druga Megi (pierwsza była 1.4 z 1996r.) Zauważyłem wiele ciekawych i przydatnych informacji na tym forum z czego bardzo się ciesze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Hej ! Jestem Daniel od niespelna mieiac temu zostalem posiadaczem Renault Megane 1.9 dCi z 2001 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ochel Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 witam kolegów stałem się szczęśliwym posiadaczem reno :) [ Dodano: 2007-06-01, 22:36 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Witam nowych użytkowników. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Witam bardzo serdecznie, właśnie wszedłem w posiadanie Meganki 2003 1.5dci 82 KM. Przejechałem na razie 100 kilometrów i podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Ja również witam w zeszłym tygodniu zakupiłem Megankę II 1.6 16v z 2004 roku od kobiety w fajnym stanie i praktycznie po dotarciu. Przedstawię moją Meg na zdjęciach jakoś na początku tygodnia. thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian_61 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 witam wszystkich jestem "nowy" na tym forum i chciałbym sie przywitać z wszystkimi posiadaczami Renuwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Heja wszystkim:) Wita się przyszły użytkownik Renault Megane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 To fajnie, że "kobieta była w fajnym stanie i praktycznie po dotarciu" takie są najlepsze, sory ale nie mogłem się oprzeć :-P :-P :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rawq Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witam Wszystkich bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 witam wszystkich nowych użytkowników - zapraszam do aktywnego udziału w forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi