oasmirek Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Bardzo serdecznie witam wszystkich posiadaczy Renault. Sam jestem posiadaczem meganki 2 ,1,5 dci z 2003 r i jak narazie nie mam z nią problemów oprócz zamka tylnej klapy od kilku dni ale i z tym się uporam. Na tę stronkę trafiłem przypadkiem i jest super bo można się wiele nauczyć i dzielić się radami. Serdecznie pozdrawiam wszystkich i do miłego...... Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciurupacha Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 DawiDs_007 tak tak zgadza sie ;-) na tamtej stronce jestem zarejestrowana :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldgarnek Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Witam serdecznie, Od dzis mam nadzieje udzielac sie jak i korzystac w bogactwa rad uzytkownikow renault a szczegolnie Megane ktorego w ciagu najblizszych dwoch tygodni stane sie szczesliwym wlascicielem - narazie Twingo :( Jako ze Renault to moja marka rodzinna od wielu lat ufam ze uda mi sie utrzymac wiernosc :) Pozdrawiam, Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikekorn Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam z Poznania! Renault Scenic 1,6, 2002 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piko74 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam wszystkich na forum.Od kilku dni mam Scenica 1.9DCi 2001r. Dynamique.Jest to moje pierwsze Renault (dotychczas tylko Fiat),pierwszy Diesel i to odrazu turbo.Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tafik Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Witam wszystkich. Od dwóch dni mam Megane phI 1,9cdi i jak na razie mi się podoba. Mam tylko nadzieję, że będzie mniej awaryjna od Peugeota:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter10 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Witajcie! Właśnie nabyłem Megane II faza II podemonstacyjny 2007 ze śmiesznym przebiegiem 11 tys. To już moja druga Renia po Thalii... :( O wiele bardziej komfortowa zresztą... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heward Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powwoj Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Cześć niedawno sie zalogowałem po zakupie Scenica,nawet nie myslalem że na forum marki samochodu tak duzo moze sie dziac.Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 powwoj, bo tu jak w rodzinie ;-) Przy okazji, w imieniu Administracji, witam serdecznie na forum wszystkich nowych użytkowników. Proszę o dokładne zapoznanie się z regulaminem i przestrzeganie jego postanowień. (na to kładziemy tutaj bardzo duży nacisk) Poza tym życzę bezproblemowej "współpracy" z Waszymi Reniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubanczyk81 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie jestem tu nowy i ciesze sie ze znalazlem taka stronke jezdze meganka 1,4+gaz od pazdziernika zeszlego roku co prawda dama mi sie troszke w kosc a raczej pociagnela po prtfelu ale jestem bardzo zadowolony z tego autka chetnie podziel sie swoimi doswiadczeniami pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek44 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Witam wszystkich! Nie mam na razie problemów ze swoją świeżo nabytą Meganką - a może jeszcze nie wiem że mam. Dopiero ją poznaję i myślę, że to forum pozwoli poznać mi lepiej to autko. Nie miałem wcześniej "francuzika". Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Witam, jezdze megane I z 2002r. kombi z silnikiem 1.9 DCI. Mam nadzieje, ze na forum znajde potrzebne informacje Pozdrawiam wszystkich forumowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek1981 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Witam wszystkich Reno-Maniaków. Moje autko to Megane z 2000r z silnikiem 1.4 16V.Mam nadzieję że wzajemnie pomożemy sobie w naszych kłopotach motoryzacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artursekowski Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 witam wszystkich posiadaczy Renault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi