Bartek84 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Witam szanowne grono forumowiczów :P Mam na imię Bartosz. Kilka dni temu dokonałem przysłowiowej zamiany siekierki na kijek :P Sprzedałem Megankę 1.4 a kupiłem 1.9 Dizelka DTI z klimką. z 2001. Nowa megana jest w idealnym stanie - aż sam byłem zdziwiony. Moją 1.4 16V chyba zaniedbałem przez te 7 lat :roll: Dla wszystkich narazie wirtualne :P :P :P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homonciak Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 witam wszystkich użytkowników, od listopada jestem szczęśliwym posiadaczem megane 1.9 disel z 1998 roku i jak do tej pory autko mile mnie zaskakuje :P serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drevni_Kocur Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Witam.Korzystam z tego forum od jakiegoś czasu.Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem MEGANKI :P Nie miałem czasu wcześniej sie przywitać za co wszystkich przepraszam i pozdrawiam. [ Dodano: 2008-04-14, 20:32 ] :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkaga Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Witam wszystkich forumowiczów, Wcześniej przebywałem na forum też renault tyle, że laguna. Pozdrawiam Zibi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas567 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam wszystkich użytkowników tego forum Od miesiąca jestem posiadaczem SCENICA I ph.2 (chyba tak to się pisze bo jeszcze nie załapałem tych wersji) 1,6 16V z 2001r Pozdrawiam WojtasW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krilas Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 witam też jestem nowy ze swym SCENIC'em I ph II RT - 1,9 dci 2000r pozdrawiam krilas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasztellan Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam!!! Jestem od tygodnia właścicielem Renault Megane 1,6 2004r 5DR k. srebrny. Wcześniej jeździłem Clio. Miło Was poznać. Podrawiam Zbyszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkarol Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam! Pozdrowienia dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirelka Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam, Jestem właścicielem megane od listopada i bardzo się cieszę, że w końcu udało mi się znaleźć forum poświęcone temu modelowi :P Wcześniej jeździłam vw polo i wraz z kolegami stworzyliśmy klub vw polo :P Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sypek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam!! Jestem nowym użytkownikiem forum, od marca posiadam Renault Megane 1.4 RT 16V z 1999r. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ganczar Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam wszystkich użytkowników renault megane & scenic :P od roku jestem szczęśliwym posiadaczem 2 letniej megane grandtour II 1,5 DCI i mam nadzieję że tak pozostanie... o tym forum dowiedziałem się wczoraj podczas wizyty w salonie renault w Tarnowskich Górach od Kataryniarza którego serdecznie pozdrawiam jak również wszystkich forumowiczów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krilas Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 serdecznie witamy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiker Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem megane pierwszej generacji z 2002 roku z silnikiem 1.6 16V :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam-nazywam się Tomek i jestem z Łodzi. Od około tygodnia jestem posiadaczem meganki coupePH2. pozdrawiam Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yama69 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam wszystkich szczesliwych i nieszczesliwych wlascicieli i uzytkownikow pojazdow spod znaku romba. :P Pierwszy raz tu, ale to nie pierwsza moja przygoda z Renault. bylem juz kiedys wlascicielem zasluzonej R21 Nevada, ktora to wdziecznie sluzyla mi przez 9 lat (i jeszcze innych cieszy, a za 2 lata do urny wyborczej pojdzie). mam skryta nadzieje, ze i nowy nabytek tez bedzie tak usluzny, a i ja z czasem bede mogl podzielic sie wlasnymi doswiadczeniami i przygodami w eksploatacji. Do zobaczenia na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi