andi4444 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam wszystkich użytkowników, mam na imię Andrzej i jestem posiadaczem Renault Megane 1.4 16V Air, pozdrawiam wszystkich :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris73 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam wszystkich serdecznie cieszę sie że dołaczyłem do dużej i mam nadzieję że szczęśliwej rodziny posizdającej te cuda tecnicznej myśli francuzkiej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lark Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam! Jeżdżę Meganką ponad 3 lata, ale dopiero wczoraj znalazłem to forum! Moje autko to Coupe, szary metalik (blask krzemu to się chyba zowie, he he:), silniczek 1.6 8V, Śmigam od roku po Łodzi na kujawsko-pomorskich blachach:). Pozdrawiam wszystkich posiadaczy meganki niezależnie od wersji!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-99 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Witam wszystkich, jestem nowy na tym forum. Znalazłem je przypadkiem gdy szukałem rozwiązania pewnego problemu. Mam nadzieję że będę mógł dzielić się z wami tylko pozytywnymi doświadczeniami z urzytkowania mojego Sceniczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokoko81 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam wszystkich. Kupiłam megankę tydzień temu i nie zdąrzyłam się jeszcze Wam przedstawić. Mam 27 lat, mieszkam w Łodzi i jestem asystentką księgowego, moje auto ma 12 lat i jest jak widać koloru czerwonego z silnikiem 1,6 8V. Moje poprzednie auto to Fiat 126p :P . No i w skrócie to chyba na tyle. Mam nadzieje że w Łodzi bedzie dla nas jakieś spotkanko żeby się bliżej poznać :-> Gorąco Was pozdrawiam. Magda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszek0 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Witam wszystkich! Mam na imię Darek. Po 4 latach jazdy Astrą GSi przesiadłem się do Meganki, którą zakupiłem w lutym w Chemnitz. Mieszkam w Skarżysku-Kamiennej. Zawodowo zajmuję się gadżetami reklamowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeg Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Witam wszystkich. Po latach zmagania się z różnymi markami, ostatnio stałem się szczęśliwym właścicielem Megane II 1,6 16V z 2002 r. Pomimo, iż zakup był nie planowany, a spontaniczny (miał być Peugeot lub Citroen ;-) ), mam nadzieję, że zostanę tutaj dłużej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal1975 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 witam.pozdrawiam wszystkich posiadaczy samochodów renault.mam na imię rafał niedawno moja zona kupiła sobie żółtą megankę coupe, całkiem fajny samochodzik,super że jest takie forum i propozycje zlotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki.kl Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 witajcie ponownie :P od wczoraj stalemsie posiadaczem scenica II 03r :P i bede z wamitu przez jakis czas napewno :roll: :roll: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji :P Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum. :P Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamangel Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Witam Wszystkich.Od miesiąca jeżdżę Renault i jest to Scenic'98. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniek77 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Witam, jestem tu nowy, obecnie nie mam megane, co prawda miałem ją kiedys, a obecnie szukam jakiejś ładnej RS lub F1.Obecnie zasuwam Leonem Cuprą R. POZDRAWIAM SERDECZNIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziennik11 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Witam wszystkich serdecznie !!! Mam Renault Megane Scenic 1.9 DTI 98r. Jest mały problem po włączeniu 5 biegu strasznie hałasuje ( pozostałe OK ) CO ROBIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: To jest temat tylko na powitania. - Prezes [ Dodano: 2008-05-04, 21:50 ] Przepraszam !!! :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yabadabadoo Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Witam wszystkich ! Niedawno stałem się posiadaczem Renault Megane Scenic, 1.9 DCi z 2002 roku, wersja Fairway. Na razie autko jest super, żadne mi się tak nie spodobało od razu. Mam nadzieję wiele na forum się dowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geotechnik Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Witam wszystkich ! jestem z wrocławia i mam maeganke 1.4 75RT '96r od ponad roku. jestem zadowolony z samochodu, choć czasem coś jest nie tak.. ale tak to jest z wiekowymi autami pozdrawiam wszystich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi