marek_s Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Witam Wczoraj zostałem, posiadaczem Megane I 1.9 dCi z 2002r. i chyba zanosi się na to, że zagoszczę dłużej na tym forum :(. pozdrawiam, Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci1 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Witam Panie i Panowie .Właśnie stałem się posiadaczem błękitnego Renault Megane II 1.5dci i zagoszczę na tym forum jakiś czas.Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARK1 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Witam! Od kilku dni mam Megane I 1998 r. 1.6 8v. Serdecznie pozdrawiam; chętnie dowiem się kto jest z Gdańska i ma podobny model ;-) MARK1 [ Komentarz dodany przez: gojgien: 2008-05-06, 23:18 ] Swoją ciekawość zaspokoisz klikając na: "użytkownicy", metoda sortowania- skąd, i "sortuj". Już na pierwszej stronie (jeśli zostawiłeś "rosnąco") masz 3city, 3-miasto, 3mia100.... Reszta pod "G" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabloo Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Ciesze sie ze jest wiecej takich jak ja :] Megane I Coupe 1.6 sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zupa Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 WITAM WSZYSTKICH!JESTEM POSIADACZEM SCENICA 98 ROK.AUTO JEST REWELACYJNE ,MAM NADZIEJE, ZE NIE TYLKO JA TAK SĄDZĘ [ Dodano: 2008-05-08, 17:05 ] MAM TYLKO JEDEN PROBLEM .AUTO MAM OD ROKU I WSZYSTKO BYLO OK.NIEDAWNO ZACZEŁO STUKAĆ W KIEROWNICY PO ZAPALENIU SILNIKA.KIEROWNICA JEST PROSTO I JAK ENERGICZNIE KRĘCĘ PRAWO LEWO TO WYCZUWAM STUKANIE.OBJAW NASILA SIĘ JAK JEST ZIMNO.ZAWIESZENIE SPRAWDZANE BYŁO W TRZECH WARSZTATACH I JEST OK. Zanim coś więcej napiszesz na forum, odsyłam do regulaminu. Proszę zapoznać się z nim dobrze - odpytam ;-) Proszę poprawić treść posta - Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Witam,jestem od niedawna posiadaczem scenica 98 benzynka 1,6 ,wygodne ,dużo miejsca dla dzieci a jak się będzie sprawowało czas pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum. :( Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :) Przypominam jednocześnie NOWYM, że to jest temat tylko na powitania Rozwiązywanie problemów na forum w odpowiednich działach po uprzednim zapoznaniu się z regulaminem i poszukaniem czy już nie było o tym mowy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
togro7 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Witam wszystkich serdecznie ! Jestem Tomek z Będzina posiadam SCENICA 00 , 1.6 16V pozdrawiam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krismel Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Witam. Na forum trafiłem kilka miesięcy temu, gdy szukając samochodu chciałem poznać kilka opinii o megankach. Po długich poszukiwaniach fajnego samochodu za niewielką kasę od dwóch tygodni jestem posiadaczem Megane I 1998 r. 1.6 8v. Mam nadzieję że na forum będę częściej wpadał towarzysko niż szukając porad w sprawach rożnych usterek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyjo Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 jestem nowym forumowiczem . posiadamy z żoną scenic 2 1,9 dci. jak narazie jestem bardzo zadowolony. pozdrawiam moderatora z rybnika który namówił mnie do odwiedzenia tej strony ( niech żyją brody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amwit Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam serdecznie - od wczoraj jestem (mam nadzieję szczęśliwą ) posiadaczką Scenic'a 1,9 diesel z 2005 roku ... Na razie poza radością z nowego autka dobija mnie brak instrukcji obsługi w języku polskim - właśnie szukając jej trafiłam na forum ... tu wstąpiła we mnie nadzieja, że może ktoś mi pomoże ... Na razie nie potrafię nawet zlikwidować limitu prędkości :-( nie mówiąc już o ustawieniu radia ... horror ... Pozdrawiam serdecznie wszystkich na forum. Anna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pptak1 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Siema wszystkim! Znalazlem to forum i musze przyznac ze jest bardzo konkretne,wlasnie tego szukalem. Renia magane 1.4 1996 Pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo.pl Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam wszystkich posadaczy Renault Megane. Od trzech tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Megane I PhII 1.9 dCi Kombi. Bardzo mnie cieszy Wasze (nasze) forum i ilość informacji jaką można tu zdobyć, myśe że zagoszcze tu na jakiś czas. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wa22666 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 witam kilka dni temu nabyłem Meganke 1,4 16v z 2002roku wersja AIR ( ABS, klima, 4 AIR BAG, wspomaganie, elektryka, centralny zamek, immo) pozdrawiam wszytkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiela Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Witam wszystkich serdecznie. Od dwóch tygodni śmigam Renault Scenic DCI. Ogólnie wrażenia jak do tej pory są pozytywne. Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi