bacablue Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Witam wszystkich. Zauważyłem od paru dni, że przy pierwszym odpalaniu po postoju około jeden dzień i więcej auto kręci dłużej niż zwykle. Później już normalnie, dwa obroty i już. Czy mam zacząć się martwić? Pozdrawiam. Mariusz Edytowane 1 Października 2017 przez bacablue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Zobacz pod maską czy nie cofa się paliwo w przewodzie. Jeśli będzie ok to sprawdź pod kompem czy nie ma błędów któregoś z czujników wałka/wału. U mnie takie były początki problemów w 1.5 z w/w czujnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 1 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 A odpala też tak jakby się miało zadławić i budą lekko trzepnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wad3r Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Nie pada Ci może po prostu akumulator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 2 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 12 godzin temu, blake napisał: A odpala też tak jakby się miało zadławić i budą lekko trzepnie ? Witam. Nie nic z tych rzeczy. Aku roczny Hertz-a. Zachowuje się tak jakby nie dostawał z początku paliwa. Ciut dłużej kręci przy pierwszym odpalaniu po dłuższym postoju. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Sprawdziłeś czy jest rano paliwo w przewodzie o którym pisałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 2 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Witam. Sprawdzę po dwudniowym postoju. Na razie żona rano korzysta z auta i stwierdziła, że znowu wydziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Są dwa wyjścia. Albo faktycznie wydziwiasz i jesteś przewrażliwiony jak większość facetów na punkcie swoich 4-kółek albo żona jak większość kobiet zbyt lajcikowo podchodzi do tematu. Życzę aby sprawdziło się to pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 2 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Dzięki - liczę na to pierwsze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalikd Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Kolego u mnie jest podobnie po postoju też tak odpala jakby brakowało mu paliwa. Gdy złapie tylko trochę temperatury pali od strzału. Akumulator też mam nowy roczny. Jaki masz u siebie założony filtr paliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 15 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 PW do kowalikd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Głównym problemem kolegi bacablue jest b.duży udział jazd po mieście i na krótkich odcinkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 15 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Witam. Do pbet: Sprawdziłem profilaktycznie: paliwo jest w przewodzie, auto dziś po dwudniowym postoju odpaliło od strzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 No to super, więc koniec zmartwień na razie. Trzymajmy się wersji o przewrażliwieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi