aniewa Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Elm jak elm, sam nic nie robi. Najwięcej zależy od programu którym diagnozujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anples Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 58 minut temu, tom306 napisał: niewiem czy warto coś takiego zakupić. Jeśli już to Icar3 ( http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=15189 ) 11 minut temu, aniewa napisał: Elm jak elm Nie zgodzę się , są dziesiątki wersji i sztuka jest trafić na dobrze działający , z konkretnym programem ( np. Ddt4all czy Pyren ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom306 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Ten Lem do którego wstawiłem link z allegro zakupił znajomy i używa go z bezpłatną aplikacją na androida. Tylko że to jest megane II 1.6 16v 2003r. Elm wykrył błąd cewki i dał radę go usunąć. Pytanie czy to zadziała w megane iii 1.5dci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Odpowiedziałem w temacie z linkiem do aukcji. W tej aukcji jest sam interfejs bez żadnego programu. Jest propozycja by ze sklepu PLAY ściągnąć sobie program do obsługi swojego programu. Ja man ELM 327 z BT za 19 zł i robi to co powinien. Przed chwilą, tom306 napisał: Pytanie czy to zadziała w megane iii 1.5dci. Na pewno zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom306 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 8 godzin temu, aniewa napisał: Nie papuguj. Ok.dzięki za odpowiedź czyli mogę zakupić ten z mojego linku? a jakiego używasz programu że sklepu Play, REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Dla samego silnika Torgue lite darmowy lub Torque pro za 25 zł i jako przystawka do programu advanced lite for renault za darmo lub advanced ex for renault za 20 zł lub darmowe jak poszukasz a sieci. Podejrzysz dużo parametrów pracy silnika. Do diagnozy i konfiguracji pozostałych układów pojazdu używam programu maxiecu z sondą mpm-com lub maxiecu z ELM 327 bez BT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom306 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Ok dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luktal Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Odkopując: czy da się jakoś w MIII ph I "domowymi programami" zmienić interwał serwisu/wymiany oleju? Testowałem Pyren ale nie ma tej opcji :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 DDT4ALL spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luktal Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 @TheOktik dzięki, już sobie poradziłem - właśnie wróciłem z auta. Dla potomnych: Zmieniłem interwał inspekcji serwisowej bez problemu programem Pyren (ale z laptopa) z bazą i ekranami DDT. Poszło jak z płatka. Jako ciekawostkę dodam, że tym zestawem można nie tylko skrócić przyszłe interwały, ale też ten trwający. I jak ja miałem interwał 30tyś i 24 miesiace, a pozostało 29 tyś do wymiany. To ustawiłem 12 tyś/12miesiecy interwał, a do wymiany 11 tyś Kolejna ciekawostka: jest tam też opcja zmiany wielkości ogumienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hektorer Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Czy do Megane 3 są już bazy po angielsku czy dalej jak w M2 francuski i szukanie po omacku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Tak prawie pół na pół angielski i francuski, ale po angielsku chyba trochę więcej niż po francusku. Uruchom wersję demo i sam zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykowczarek5 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Pytanko potrzebuje wsad/rozpiskę wartości w limp light czyli lampy bixenon skrętne. Mój błąd że wybrałem odczyt wartości z przywróceniem (jakoś tak) i dupa ani nie robią zeza ani się nie poziomuja nic martwe i błąd mam od złej kalibracji ustawienia wiązki światła ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi