konwil Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 W "dwójce" leciały końcówki drążków, sworznie wahaczy - w "trójce" już jest z tym ponoć lepiej. Dzienne są, to z częstą wymianą żarówek też nie będzie tematu. Może opony trzeba będzie kupić - a to 17", więc trochę kasy pójdzie. Wg mnie nic się nie powinno dziać wielkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zicohaos Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 kupiłem mam nadzieję że dobra decyzja, dziękuje bardzo wszystkim za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Niech się dobrze chowa A jak kwestia niezgodności wyposażenia że strony, a na żywo? Kwestie blacharsko-lakiernicze, rozrząd i negocjacje? Dostałeś jakiś raport o stanie auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zicohaos Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 relingów nie było ;) czujniki są, rozrząd zrobili w cenie, raportu o stanie nie dostałem :( powiedzieli że nie mają i że nie robili ( choć po czasie coś mi się nie zgadza, auto odkupili od swojego klienta w rozliczeniu, czy jest możliwe że nie robili raportu przy odkupie?) powiedzieli że auto jest serwisowane u nich i znają stan auta to raportu nie robili pokazali mi historię serwisową w kompie i tyle. Czy na moje życzenie powinni mi wydrukować takową historię? co do kwestii blacharsko lakierniczych auto wygląda jak nowe, powiedzieli że w 100% jest bezwypadkowe ale mam to na gębę, czy powinienem dostać od nich jakieś potwierdzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, zicohaos napisał: rozrząd zrobili w cenie Czyli dobry miałem pomysł Musiałeś negocjować czy sami zaproponowali? 1 godzinę temu, zicohaos napisał: auto odkupili od swojego klienta w rozliczeniu, czy jest możliwe że nie robili raportu przy odkupie? Jak u nich albo w innym ASO było serwisowane to mogli nie sprawdzać. Ja po zakupie swojego na własną rękę pojechałem dodatkowo na SKP na taki jakby przegląd i sprawdzenie wszystkiego. Tak dla pewności A lakier sprawdzali przy mnie miernikiem na każdym elemencie. 1 godzinę temu, zicohaos napisał: Czy na moje życzenie powinni mi wydrukować takową historię? Nie muszą ale mogą. 1 godzinę temu, zicohaos napisał: powiedzieli że w 100% jest bezwypadkowe ale mam to na gębę, czy powinienem dostać od nich jakieś potwierdzenie? Mogłeś poprosić o taki zapis na fakturze, podobnie jak przebieg żeby tam wpisali. No ale jak tak mówili, pokazali historię itp. i wszystko Ci się zgadza to ciesz się autem Edytowane 17 Marca 2018 przez pbet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Auto kupione - temat zamykam. Zachęcam do założenia tematu w dziale "Nasi użytkownicy i ich auta". P.S. Gratuluję zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi