Robi- Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) Po prawie dwóch latach i 30 tyś kilometrów zauważyłem przez przypadek spękaną i przetartą skórę mieszka. U mnie spowodowane było nienaturalnym ułożeniem mieszka na 3 i 4 biegu. Wymieniono mi w ASO bez problemu na gwarancji. Edytowane 22 Maja 2018 przez Robi- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Ja u siebie też mam dziurę a na liczniku 14 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Tak czytam, czytam i trudno mi w to uwierzyć... Panowie, pokażcie na zdjęciach jak to wygląda. Ja mam 2-letnią "trójkę", kupiona po wypożyczalni (Herz) blisko rok temu, więc auto raczej tyrane, na liczniku blisko 50 000 km, oglądałem wczoraj mieszek z większą uwagą niż zwykle - nic się z nim nie dzieje. Z czego oni to teraz robią? W Meganie II wymieniałem mieszek, ale ze względu na okrągłą podstawę (pourywane mocowania), kupując używkę - do dziś wygląda świetnie. Czytam o Meganach IV nie tylko hobbistycznie, ale z racji tego, że chciałbym się kiedyś na taki przesiąść - mam nadzieję, że na Forum są jednak incydentalne przypadki (mam na myśli całokształt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Ja dostałem propozycję od serwisu że nie będą go wymieniać na nowy tylko w swoim zakresie obszyja go naturalną skórą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Już mam nowo obszyty mieszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 No i naszą też dopadło. Tak przez przypadek zerknąłem w poniedziałek i u mnie też jest pęknięte - już zamówione w ASO. Ma prawdopodobnie być we wtorek - wymiana w ramach gwarancji. Wczoraj była w ASO bo wymieniali łącznik stabilizatora - też w ramach gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 dzięki za cynk, muszę zerkną mam 40 tys na liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seimi Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Czy ktoś się orientuje jak ściąga się gałkę zmiany biegów? Chciałem sobie wymienić na srebrną, skórzaną, bo ta plastikowa mnie irytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 standardowo szarpiesz w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seimi Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Jestem po wymianie gałki i mieszka. Nie jest tak prosto z tym zdejmowaniem. Najpierw trzeba szarpnąć do góry, powstanie wąska szczelina w gałce, następnie dolną część gałki obrócić przeciwnie do wskazówek zegara i wtedy szarpnąć całość do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepiotrek Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 W dniu 15.05.2019 o 15:49, seimi napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Filmik w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi