lubowitz78 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Witam. Działa AA Mirror jak również Car Stream na najnowszym AA wersja 3.9.585054.-wczoraj wszystko instalowałem dokładnie z tego oto poradnika: Mam zainstalowane i wszystko hula aż miło-teraz korzystanie z R-Linka to czysta przyjemność Małe sprostowanie-link wyżej pokazuje jak to działa-natomiast tutorial z linku poniżej-dokładnie robiłem jak na filmie krok po kroku: Edytowane 11 Stycznia 2019 przez lubowitz78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 super, dzięki za wstawkę, a jakim programem rootowałeś tel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Magisk v18.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Pamiętajcie, że rootowanie odbiera wam możliwości płacenia nfc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro74 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Potwierdzam, że AA Mirror działa Największy problem, że trzeba telefon zrootować (narazie zrobiłem to ze starym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Korzystacie z takich funkcji jakie daje mirror link podczas jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 @LTar Ja nie mam aa mirror, ale najbardziej przydatna aplikacja z ostrzeżeniami - yanosik, nie działa na Android Auto, a póki co google maps nie obsługuje ostrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Korzystam z yanosika bez mirror link. Korzystam z ostrzeżenien głosowych. Aplikacja uruchamia się sama po włączeniu samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnykot Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 20 godzin temu, lol19pl napisał: Pamiętajcie, że rootowanie odbiera wam możliwości płacenia nfc. Jak czegoś nie wiesz to nie pisz,a właśnie że daje możliwość płacenia przez NFC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil007 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Na dniach postaram się wstawić wszystkim wersje RLink 2 7.xxx (instalacja trwa około 35 minut) większość czasu zajmuje aktualizacja androida. Na chwilę obecną nie polecam odblokowania AA mirror na 3.16.xxx bywały przypadki totalnego wysypania się systemu. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez kamil007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 @kamil007 Czym się różni 7 od 3.3? Bo 8 wprowadza pionowe android auto, a 7? @czarnykot IKO nie działał z rootem i z tego co wiem to nadal nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Mi ing płatności zbliżeniowe w telefonie Sony XZ Premium nie działają. Ale na tym akurat mi specjalnie nie zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnykot Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 15 godzin temu, lubowitz78 napisał: Nie papuguj. Dziwne skoro masz Magisk v18.0 REGULAMIN 5.1 Użytkownicy zobowiązani są do umieszczania swoich tematów w odpowiednich działach... - przeniosłem - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Cóż. No nie działa i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 @lubowitz78 maj jakiś rozsądny poradnik jak zainstalowac Magisk v18.0 ? bo siedzę i szukam i jakoś mi to nie wychodzi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi