kowalclio2 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 50 minut temu, Papiok napisał: Hej udało mi sie aktywować taką oto funkcje ma ktoś, jak to dziala w praktyce? Kurde fajne to to Na chłopski rozum, to pewnie się ustawia automatyczne odpalenie silnika na zadaną godzinę np. z rańca jak do pracy lecisz to pół godzinki przed planowanym wyjazdem i do ciepłego samochodu się ładujesz ale oczywiście mogę się mylić... Możesz kolego podać gdzie i jak aktywowałeś taką funkcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papiok Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Przwz DM aktywowalem ale gdzie i jak to nie mam pojęcia hhehe kurde boję sie to przetestować akurat mam teraz nocki i fajnie by bylo jakby fura co 2 godziny sobie "pochodziła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCet Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Obstawiam, że to bardziej chodzi o fabryczne ogrzewanie postojowe, a nie włączenie silnika. Jeśli jest na wyposażeniu, to zapewne można sterować nim w taki ładny sposób. 8 godzin temu, lubowitz78 napisał: Mogę Cię zapewnić, że instalacja przez DevMode jest pełna. Sam to robiłem i wszystko mi działa jak należy No to nie wiem...u mnie kafelka ni ma, natomiast AA działa bez zastrzeżeń. Co się kryje pod takim kafelkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Może inaczej,żebyśmy się dobrze zrozumieli-jakiego kafelka nie masz?? Aaaa -już łapię-chodzi Ci o dodatkowy kafelek Smartphone Mirroring w menu R-Link??? Tego kafelka i ja nie mam i szczerze powiedziawszy chyba na wielki h.......j on komu potrzebny Edytowane 15 Stycznia 2019 przez lubowitz78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 @lubowitz78 U mnie działają komendy głosowe, ale tylko wtedy, kiedy jest podłączony telefon. Jak odpinam telefon to nie działają. W weekend zrobię tak jak w tym poradniku przywracania i wtedy zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 U mnie działają czy jest podłączony telefon czy też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalclio2 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 3 godziny temu, PCet napisał: to nie wiem...u mnie kafelka ni ma, natomiast AA działa bez zastrzeżeń. Co się kryje pod takim kafelkiem? Kafelek zdaje się być zbędny. Pod nim kryje się tylko instrukcja do AA. Też go nie miałem, dzisiaj uruchomiłem przez OBD i absolutnie nic to nie zmieniło, oprócz jego pokazania w menu. 4 godziny temu, kolaboss napisał: Prośba, bo coś musiałem dodatkowo odznaczyć i nie mam panelu klimatyzacji oraz ustawień użytkownika. Ktoś może wstawić ustawienia radnav 2.1 konfiguracja II tam gdzie zmienia się rsund ? Spróbuj tu, bo tak by wyglądało - clim display. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armagedon123 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Ludzie pomocy :( niestety po zaaktualizowaniu i wejściu w tryb DM przez przypadek kliknałem w opcje display mode High a mam mały ekran co spowodowało czarny ekran. Może ktoś mi może pomóc (Warszawa)?? Edytowane 17 Stycznia 2019 przez Armagedon123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_m Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Dnia 13.01.2019 o 01:40, kamil007 napisał: Na dniach postaram się wstawić wszystkim wersje RLink 2 7.xxx (instalacja trwa około 35 minut) większość czasu zajmuje aktualizacja androida. Na chwilę obecną nie polecam odblokowania AA mirror na 3.16.xxx bywały przypadki totalnego wysypania się systemu. Do jakiej wersji podniesiony jest android? Czy można będzie Twoją wersję zainstalować na aktualnego Rlinka 3.3.**, przejście było z 2.2.** z wcześniej podanego pliku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolaboss Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 13 godzin temu, Armagedon123 napisał: Ludzie pomocy :( niestety po zaaktualizowaniu i wejściu w tryb DM przez przypadek kliknałem w opcje display mode High a mam mały ekran co spowodowało czarny ekran. Może ktoś mi może pomóc (Warszawa)?? Niestety tylko serwis próbowałem w DTT ale nie znalazłem opcji. Zrobili mi to za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 @kolaboss normalnie przełączasz z pionowego na poziomy w ddt4all. Już kilka osób sobie tak przywracało ekran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolaboss Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 11 minut temu, lol19pl napisał: @kolaboss normalnie przełączasz z pionowego na poziomy w ddt4all. Już kilka osób sobie tak przywracało ekran. Ja próbowałem bez powodzenia. To napiszcie dla wszystkich gdzie tego szukać bo każdy niby zrobił a instrukcji nie widać. Tak poza tym dla wszystkich bawiących się programem nie przywracać żadnych sterowników do ustawień fabrycznych bo ja tak zrobiłem i autko na lawecie wylądowało. Tak jako ciekawostkę dodam że zrestartowałem ECU z wtrysków. Ogólnie mi się upiekło bo auto na gwarancji wszystko zrobione . Dlatego radzę słuchać i czytać wszystko co piszą koledzy i nić pochopnie nie klikać . Powodzenia w zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 @lubowitz78 z tego co pamiętam miał tak przywracany ekran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Ja miałem inną bajkę Miałem czarny ekran z białymi komunikatami. Nie zmieniłem wielkości ekranu,tylko jakimś trafem zaznaczyłem masaż fotela kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 @Papiok instrukcja Koleos strona 2.8: http://pl.e-guide.renault.com/sites/default/files/pdfs/plk/HZG/Koleos-1203-6_PLK.pdf Co ciekawe Koleos to ma, a Talisman nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi