yellowhornet Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 5 godzin temu, lol19pl napisał: Nie papuguj HTC U12+ - oryginalny przewód. Jeszcze dziś powalczę. Wczoraj miałem mało czasu. Tak myślę, że skoro mam ikonkę Smatfona, to chyba nie muszę już tego aktywować? REGULAMIN - 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Dla ciebie "ikonka" to kafelek w menu? Jeśli tak to tylko help i informacje. Podobno są przypadki, że go nie ma, a AA działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowhornet Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 5 godzin temu, Andon napisał: Nie papuguj. tak, mam na ekranie samochodu (8,7") grafikę i napis Smartfon. powalczę w weekend. podeśle screen. REGULAMIN - 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Ja mam AA a nie mam w ogóle tej ikonki, masz w ustawieniach taką ikonkę? Po jej kliknięciu powinna być instrukcja obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 ja tez mam taką inkonkę i nie jest aktywna, gdzieś na forum o tym pisałem. W pomocy w radiu znalalem ze dziala z iphonej wyzszym niz 6 chyba z tego co pamiętam. AA aktywowałem z w trybie programisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowhornet Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 26 minut temu, lol19pl napisał: Ja mam AA a nie mam w ogóle tej ikonki, masz w ustawieniach taką ikonkę? Po jej kliknięciu powinna być instrukcja obsługi. Jest ona niestety nieaktywna. @cegla11 - rozumiem, że należy AA aktywować w dev mode? jak Ci się udało wejść? Czytałem tutka, i nic. wiele prób i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowhornet Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Ogarnąłem w końcu AA za pomocą dev. mam kilka pytań: - jak ustawić duży ekran dla AA, - jak włączyć doświetlanie zakrętów i czujniki na desce, - jak wyłączyć tryb dev, aby serwis się nie zorientował? Dzięki z góry za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 @yellowhornet Duży ekran ustawiasz w telefonie a nie w R-linku. Czujników na desce nie polecam ustawiać, bo wtedy znikają z ekranu r-linka i jest je problem włączyć. Ogólnie nie wiem czy znajdziesz jakieś poradniki, bo większość ludzi zmieniających coś w r-linku ma kabel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowhornet Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 @lol19pl w jaki sposób w telefonie? Koledzy wcześniej pisali, że zmienili rozdzielczość z 720 na 1440, tylko pytanie w którym miejscu? Jak wyłączyć tryb dev, aby nie pozostawić śladów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 było o tym kilka postów wcześniej. Wchodzisz w android auto - uruchamiasz tryb programistyczny/ustawienia i tam zaznaczasz: wyświetlanie 720 i wyświetlanie 1080. To wszystko. 2 min roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowhornet Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) w ustawieniach telefonu nie mam takiej opcji. Tryb programistyczny mam włączony i... Edytowane 5 Marca 2019 przez yellowhornet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Powinieneś sobie poradzić z tymi obrazkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowhornet Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 tak, ale ja na tym rozwijanym polu mam tylko pomoc i opinie. Nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 przecież napisałeś, że wszedłeś w tryb programisty? to wszedłeś czy nie? Było o tym w tym wątku, dlaczego nie cofniesz sobie 2-3 strony? lenistwo? kliknij 10 razy w tą belkę na górze i uruchomisz tryb programisty.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowhornet Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Nie lenistwo. Wszedłem wcześniej w tryb programisty telefonu, nie aplikacji. Nie wyczytałem (nie znalazłem) tego co napisałeś, żeby 10 razy kliknąć w belkę. Teraz wszystko jasne. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi