yellowhornet Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Zrób upgrade w serwisie do wersji 7 i wtedy AA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 No właśnie szukam kogoś kto pomógł by mi to ogarnąć. Online bądź kogoś ze Śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowhornet Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Upgrade z tego co wiem tylko w serwisie Reno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati007 Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 1 minutę temu, yellowhornet napisał: Upgrade z tego co wiem tylko w serwisie Reno. Rozumiem. Wgrałem sobie system 3.3 i te linie z kamery mam małe jakieś i nie działa wywoływanie głosowe, szukałem na forum jak to ustawić, wątek był na ten temat ale żadnych szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus755 Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 (edytowane) http://www.foroclub.es/megane4/viewtopic.php?f=420&t=20311 Na tym hiszpańskim forum masz poradniki jak ustawić polecenia głosowe i linie kamery ale do kadjara. Parametry linii kamery do megane są chyba na 8 stronie tego tematu. Edytowane 22 Marca 2019 przez markus755 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafael156 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) @Komarek Jestem ze Śląska. Napisz do mnie, pomogę Ci z aktualizacją. Edytowane 23 Marca 2019 przez Rafael156 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 @Rafael156 poszło pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Dnia 22.03.2019 o 16:27, Komarek napisał: ........ Online bądź kogoś ze Śląska. Masz ddt4all i kabel ? Sterowanie głosowe masz zdjęcie co zmienić . Ps.Jak odnajdę ustawienie kamery dam znać bo gdzieś to miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Dzięki @Rafael156 mam i ja AA . A także kilka innyvh rzeczy. Dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowhornet Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Jakie inne, podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Wyłączenie start-stop , doświetlenie zakrętów, temperatura w miejscu listka Eco, odtwarzanie wideo podczas jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowhornet Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Pamiętasz gdzie wylaczales start/stop.i doswietlanie zakrętów? REGULAMIN - pkt. 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Byłem tylko obserwatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati007 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 POMOCY !! W trybie deweloperskim na samej górze poprawnej stronie zamiast wejść w folder DiagRw nacisnąlem folder wyżej Mid.. I teraz mam ciemny ekran. Czy to oznacza wizytę w serwisie? Można jakoś to wyprostować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowhornet Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Koledzy pisali wcześniej ze przez ddt4all sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi