kamykxp Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Jako ze zbliżają sie wakacje trzeba pomyśleć o zabezpieczeniu bagaży i tak pomyślałem o siatce pionowej montowanej za drugim rzędem siedzeń, ale problem w tym ze w mojej megance nie ma żadnych mocowań w podsufitce. W poprzednim aucie miałem taką siatkę i mocowania były ukryta pod zaślepkami a tu tego nie ma. ASO oferuje takie siatki w cenie 189 zl i tu moje pytanie jak czy ktos ma zamontowana taką siatkę i jak się ja montuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monster666 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Witaj. mam taką siatkę ale do megane III grand. Zrobię zdjęcie. Może będzie pasować to się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykxp Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Na aledrogo jest taka siatka ale gość mówi że muszą być mocowania w podsufitce i problem w tym że moje megi nie posiada takich mocowań. Dlatego pytałem tutaj czy ktoś ma taką siatkę zamontowaną lub czy posiada takie mocowania w grandtour a wyjazd do Chorwacji już niebawem. Dodam ze chodzi o siatkę pionową oddzielającą przestrzeń pasażerską od ładunkowej Jak masz zdjęcia to wstaw tutaj a najlepiej jak byś miał zdjęcia siatki zamontowanej w aucie przynajmniej bym wiedział jak to było zamontowane w megi III. To moja pierwsza meganka także poznaje dopiero to auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monster666 Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Mam kratkę od Megane II Grandtour. Wygląda jak nowa bo od razu zdjęta. Mocowania ma na dole i z boku. Te na dole pasują do MegIII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Tylko że do MIV to ta siatka to jest siatka, a nie ściana grodziowa. Z tego co patrzyłem na stronie renault francja to w dachu są uchwyty pod zaślepkami i tam wchodzą te górne uszy, nie mogę tylko dojść jak się montuję dół. Zastanawia mnie gdzie się te uchwyty co widać zaczepia, nigdy nie oglądałem bagażnika w kombi, bo u siebie nie kojarzę żadnych uszu na dole przy kanapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Nie wiem jak w 4 , ale w poprzednich masz uchwyty wkręcane w podłogę bagażnikach blisko oparcia kanapy/foteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykxp Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Właśnie o takiej siatce myślałem jaką pokazał MarcinDe. Z dolnymi mocowaniami nie ma problemu bo są, problem w tym ze górnych nie mam chyba ze ktoś posiada górne mocowania to niech wklei zdjęcia jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 No kurczę już z ciekawości zajrzałem do konfiguratora i na widoku wnętrza nie widać za cholerę miejsc montażowych przy dachu (zawsze w Renault były takie zamykane zaślepki). Może oni jakoś inaczej to też opatentowali - trzeba by do salonu podjechać i podpytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Może są dla niektórych krajów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi