mario111 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Witam Planuje zakup Meganki IV z pakietem GT Line z silnikiem 1,2 i ta którą się interesuje ma po jednej stronie pod lusterkiem wstawkę z napisem GT Line a po drugiej stronie ma sama wstawke bez napisu .Inne GT które ogladalem miały napisy po dwóch stronach ,a jak jest u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel-11 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 U mnie z obu stron jest napis i raczej tak powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Dnia 21.06.2018 o 16:16, mario111 napisał: Planuje zakup Meganki IV z pakietem GT Line Auto używane? Może z "przeszłością". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario111 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Auto stało u dilera jako demo zarzekają się ze bezwypadkowe , bezkolizyjne w sumie tan drugi emblemat jest taki sam tylko bez napisu GT Line ( oglądałem inne wersje wyposażenia i tam emblematy sa inne ) mówią ze takie przyszło z fabryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Jest możliwość, że rzeczywiście tak przyszło - różne cuda się zdarzają. Może jakiś czarny francuz pomylił kuwetę. Tylko że w takim razie jakbym był zdecydowany na zakup to bym ich cisnął żeby zmienili na właściwy, albo obniżyli cenę (i sobie taki emblemat kupił na wolnym rynku - na 100% znajdzie się na allegro, a jeszcze szybciej na aliexpress) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Przed chwilą, MarcinDe napisał: Może jakiś czarny francuz pomylił kuwetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 (edytowane) pbet chodzi mi o takie kuwety, w których na linii montażowej są elementy, które montuję się do nadwozia dokładnie takie a co do "czarnego francuza" - to jedź do fabryki Renault/Citroen/Peugeot we Francji i zobacz kto pracuje na liniach montażowych - Senegal, Maroko itp. - to jaki on jest francuz - czarny czy biały? Pracowałem w Citroenie i na szkoleniach mieliśmy filmy z linii montażowej we Francji - sami czarni francuzi przy niej praktycznie pracowali. Tak że z kartkami to daj sobie spokój. Edytowane 23 Czerwca 2018 przez MarcinDe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 (edytowane) Wiem jak wygląda montaż w fabrykach automotive, AGD czy wielu innych. Twój post na kilometr zalatuje dyskryminacją rasową. Edytowane 23 Czerwca 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Megane 4 jest montowane w Hiszpanii i Turcji. Obstawiam że na Europę w Hiszpanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doesnt Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Powinny być napisy po dwóch stronach, bo jest to oznaczenie wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwro Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 1 godzinę temu, slawlik2 napisał: Megane 4 jest montowane w Hiszpanii i Turcji. Obstawiam że na Europę w Hiszpanii W Hiszpanii jest montowany hatchback oraz kombi, natomiast w Turcji jest montowany sedan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 To dlatego musiałem wpinac przewody bo by je wciaglo do wiatraka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Pbet ja tylko stwierdzam fakty. A uważacie że kto pracuje w Hiszpanii przy tych liniach. Hiszpan chciałby zaraz 30euro/h pracy, a taki Marokańczyk czy inny Senegalczyk robi to za połowę tej stawki i nie marudzi. Niestety takie mamy czasy - dlaczego fabryka Opla jest w Polsce, a w Niemczech zamykali jedną - bo u nas robią nasi "biali murzyni" za grosze, a w Niemczech trzeba bulić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 (edytowane) Myślałem, że nie będę musiał tłumaczyć a jednak... Chodziło mi o to, że nie ma różnicy czy Francuz ma czarną, żółtą, czy białą skórę. Francuz to Francuz. A jeśli nie jest Francuzem jak piszesz tylko Senegalczykiem lub Marokańczykiem czyli imigrantem zarobkowym to nie ma znaczenia jego kolor skóry. Nie trzeba tego podkreślać, wyróżniać, sugerować, że gorzej zrobił i lepiej zrobił by ktoś "biały", a tak brzmi kontekst Twojej wypowiedzi. Edytowane 25 Czerwca 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Tylko zauważ że dalej napisałem o naszych murzynach np. w Gliwickim Oplu . Przypuszczam że ten Senegalczyk czy inny Murzyn robi identycznie jak biały (a może i lepiej bo boi się że go wywalą i nie będzie miał jak wyżywić licznej rodziny). A białemu zwisa taka robota, bo znajdzie inną i nawet na linię nie chcą starać się o pracę. Praca przy linii to na zachodzie jedna z najgorszych robót jakie można mieć - takie są tam realia. A kolor skóry mi lata - byle nie zabierał mi chleba i powietrza i nie próbował zaszkodzić mojej rodzinie. Bo wtedy czy biały czy czarny może dostać w papę (a jak bardzo zasłuży to i w czapę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi