Arthem Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Hej, Sorry jeżeli w zlym miejscu. Autko odwbralem wczoraj z salonu, studiowalem instrukcje jednak nie znalazlem wyjasnienia co oznacza przekreslona strzalka. Czy ktos moze wie? REGULAMIN 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yod Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Ikonka od nawigacji - w tym momencie oznacza wyłączoną. Jak włączysz navi to będzie pokazywać bodajże kierunek jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthem Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Dzieki wielkie Auto jest zeje... Ale trzeba troche czasu poswiecic na poznanie wszystkich funkcji. Przez lata jezdzilem alfa159 ale nowa megane przebina ja REGULAMIN 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Ciekawie...jak zrobiłeś od wczoraj 11 tys. km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthem Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Nie wiem jak w Polsce ale w Irlandii mozna z salonu wziac auto ktore bylo w posiadaniu salonu przez 6 miesiecy REGULAMIN 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Aż dziw, że tak długo trzymali ale w Polsce tak samo, a nawet krócej. Normalna sprawa, że sprzedają auta demonstracyjne. Tak mój tato zamówił sobie w czerwcu Rio, którą odbywał jazdę testową. W niektórych markach to lepsze (szybsze) wyjście od zamówienia fabrycznie nowego samochodu ponieważ np. na Rio czeka się pół roku od zamówienia, a na demo niecałe 2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthem Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Ja musialem szybko zmienic auto a taka wersja jak mnie interesowala to - oczekiwanie 3-4 miesiace. To auto dostalem w 4 dni. Tu trzymaja do roku w salonie. Wiem ze na dustera sa zapisy i odbior mozliwy bedzie ok marca przyszłego roku. Na wyspach dluzej sie czeka ze wzgledu na mniejszy ryne z kierownica po prawej. Za to dostalem auto z fajnym wyposażeniem i przedluzyli mi gwarancje o 6 miesiecy. Nazwa i wersje na wyspach sa inne. Renault Megane ST Sport Tourer to poprostu Grandtour REGULAMIN 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksilski Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 W dniu 5.07.2018 o 09:44, Arthem napisał: Hej, Sorry jeżeli w zlym miejscu. Autko odwbralem wczoraj z salonu, studiowalem instrukcje jednak nie znalazlem wyjasnienia co oznacza przekreslona strzalka. Czy ktos moze wie? REGULAMIN 5.6 literki PL - mireczek01 Witajcie! Gdzie znajdę opcję włączenia tej opcji? Miałem widoczną przy braku nawigacji. Pokazywały się też graficzne komunikaty podczas włączonej nawigacji. Po zmianie akumulatora nie mam pusto. Dodam, ze słuchawka podczas rozmowy przez zestaw głośnomówiący jest normalnie. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 o matko awaria. Dzwoń do aso, wezwij lawetę, albo nie, nie. Już wiem, zerknij do instrukcji! to jest myśl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksilski Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 W dniu 30.03.2022 o 15:17, LTar napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Dobre! Szukałem i nie znalazłem. Ale dzięki za zaangażowanie. Jeśli jednak nie jest to problemem wskazać będę wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 19 minut temu, ksilski napisał: Dobre! Szukałem i nie znalazłem. Tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksilski Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Dziękuję! Auto od niedawna, więc jeszcze zaskoczy nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi