lordboss Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Hej, Mój kolega szuka Lali w Coupe Wpadł mu w oko ten egzemplarz Coupe Miał ktoś może przyjemność oglądać to auto ? W weekend będę w Krzeszowicach i chciałem go obejrzeć. Może ktoś widzi na zdjęciach że coś jest nie halo z nim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Cena wydaje mi się delikatnie za niska - ale może po tyle chodzą takie auta, albo przez wzgląd na przebieg. Fajnie wygląda, dobrze wyposażona - przejechałbym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordboss Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Dziś opuścił cenę, wcześniej krzyczał 39.999zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 No właśnie widziałbym takie autko za ca. 40 kPLN. Jak będziesz w Krzeszowicach, to obejrzeć jak najbardziej trzeba. Mnie się co prawda bardziej podoba wersja Monaco GP, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordboss Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Ale to przedlift, one są tańsze, za podobne pieniądze idzie wyrwać co prawda sierściucha ale polifta 12-13r Szkoda że Clipa nie mam bo by się zerknęło co w nim piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Proszę pamiętać że przy takim przebiegu powoli podzespoły silnika mogą się kwalifikować powoli do wymiany. Znam przypadek jak ktoś kupił niedawno Insignię 2.0 CDTI z przebiegiem 190 tyś km. Miało być wszystko pięknie, a okazało się że dwumasówka, wtryski, DPF do wymiany. Do dziś wydane 7000 zł na naprawy i auto dalej jeszcze nie naprawione.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 @lordboss na Twoim miejscu wnikliwie przejrzałbym ten egzemplarz, po wklepaniu VINu w google wyskakuje raport z informacją "Damage History - 1 record or more". Tutaj masz link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Jesli przebieg potwierdzony to nie ma tragedii ale wydatki na horyzoncie na pewno. Skrzynia automat.... Dojladnie sprawdzić. Jeżeli nie zmieniano oleju to blado widze na dłuższą metę. To czułe skrzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi